Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Batoh Agazzi Pro sa otvorí len po zosnímaní vášho odtlačku prsta

Batoh Agazzi Pro sa otvorí len po zosnímaní vášho odtlačku prsta
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zabezpečiť si cennosti v batohu býva rozumné, no kľúče od zámku sa ľahko stratia alebo sa zabudne číselná kombinácia zámku. Aj preto sa talianski návrhári rozhodli vytvoriť prvý mestský batoh so skenerom odtlačkov prstov, ktorý sa otvorí len tým, ktorí majú správne odtlačky.

Nový batoh s názvom Agazzi Pro je štýlový, minimalistický a vodotesný batoh s objemom 23 litrov. Vo vnútri je priestor pre uloženie notebooku, spolu s väčšou hlavnou priehradkou a s 15 rôznymi vreckami. Otočné ramenné popruhy by mali prispieť k pohodlnejšiemu noseniu, rovnako ako nastaviteľný hrudný popruh a protišmykové spony.

Hlavným lákadlom batohu je však zámok so snímačom odtlačkov prstov, ktorý sa nabíja prostredníctvom USB portu. Umožňuje tak vlastníkom zabrániť prístup komukoľvek bez autorizovaného odtlačku prsta, rovnako ako je tomu dnes v prípade smartfónov. Ďalším praktickým bezpečnostným prvkom je výsuvný oceľový kábel, ktorý sa dá použiť na uzamknutie všetkých oddelených častí batohu vrecka alebo na zaistenie celého batohu k nejakej konštrukcii.

Batoh Agazzi Pro.

Agazzi Pro je vybavený aj vyhradeným vreckom pre power banku, so skrytými kanálmi pre vedenie káblov. Takže je navrhnutý tak, aby elegantným spôsobom nabíjal vaše mobilné zariadenia na cestách. Energia z power banky sa dá tiež presmerovať na svetlá vo vnútri batohu, takže používateľ lepšie vidí na svoje veci, keď niečo hľadá. Tiež je k dispozícii aj zadné bezpečnostné červené svetlo, aby bol používateľ lepšie videný pri chôdzi alebo jazde na bicykli.

Batoh Agazzi Pro.

Spoločnosť Agazzi Designs sa rozhodla pre financovanie výroby prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter a už sa jej podarilo vyzbierať o niečo viac, ako bola požadovaná čiastka. Batoh Agazzi Pro sa dá získať za 189 libier (približne 218 euro) za verziu so snímačom odtlačkov prstov a so svetlom. Ak všetko pôjde podľa plánov vývojárov, prvé kusy by sa mali začať dodávať v októbri tohto roku.

Batoh Agazzi Pro.

Batoh Agazzi Pro.