Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Motorola a PUMA vytvárajú tenisky inšpirované retro technológiou

Motorola a PUMA vytvárajú tenisky inšpirované retro technológiou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Počas uplynulých 90 rokov spoločnosť Motorola vytvorila niektoré z najznámejších mobilných telefónov na svete, ktoré zadefinovali momenty v móde a popkultúre a teraz sa Motorola posúva o krok ďalej a oznamuje nové partnerstvo so spoločnosťou PUMA.

Partnerstvo Motorola a PUMA bude s exkluzívnou teniskou RS-X oslavovať znovu vytvorenie technológie a športovej módy. Táto nostalgická kolekcia bude spájať histórie športu, módy, technológie a inovácií - to všetko inšpirované dizajnom mobilných telefónov Motorola.

Čo sa týka partnerstva, Adam Petrick, PUMA’s Global Director for Brand & Marketing dodáva,
„Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so značkou, ktorá je rovnako odhodlaná presadzovať pokrok v inováciách a kultúre. Spolu s Motorola, prinášame do sveta tenisiek novú úroveň s úplne novou iteráciou RS štýlu z 80.rokov navrhnutého s detailami inšpirovanými technikou.“

Tenisky RS-X Tech Motorola & PUMA

Tenisky RS-X Tech Motorola & PUMA

Renata Altenfelder, Motorola’s Global Brand Marketing Lead tiež hovorí, „S viac ako 90 rokmi inovácií, vytvorila Motorola niektoré z najobľúbenejších mobilných telefónov, ktoré zadefinovali momenty v móde a popkultúre. Táto spolupráca s PUMA oslavuje spojenie štýlu a technológií, ktoré sa medzi sebou neustále inšpirujú.“

Tenisky RS-X Tech Motorola sú inšpirované dizajnom mobilných telefónov spoločnosti Motorola, s textúrami na vonkajšej podrážke, ktoré pripomínajú klávesnicu na mobilnom telefóne. Na boku sú zdobené nápisom „hellomoto“ a na päte sa nachádza znak MOTO. Tenisky sú vo futuristickej farebnej kombinácii PUMA Silver – Solidate Blue.

(Zdroj: Motorola)

Tenisky RS-X Tech Motorola & PUMA

Tenisky RS-X Tech Motorola & PUMA