Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Motorola G6 Play dostáva aktualizáciu na Android 9

Motorola G6 Play dostáva aktualizáciu na Android 9
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Motorola G6 Play dostáva aktualizáciu na Android 9 so zabezpečením systému z 1. januára 2019. Aktualizácia s označením PPP29.55-25 je dostupná pre všetky zariadenia Motorola G6 Play zakúpené vo voľnom predaji a u mobilných operátorov.

Súčasťou aktualizácie je pridanie podpory technológie VoLTE pre zákazníkov spoločnosti Slovak Telekom. Po aktualizácii telefónu a aktivácii služby VoLTE na SIM karte si môžete užívať všetky výhody volaní v 4G sieti Telekom SK vrátane HD hovorov vo vysokej kvalite, takmer okamžitého spojenia hovorov a nepretržitej dostupnosti 4G internetového pripojenia počas prebiehajúceho hlasového hovoru. V telefóne zostala súčasne zachovaná podpora volaní cez VoLTE a VoWiFi v sieti operátora Orange Slovensko. VoLTE je možné aktivovať iba pri podporovaných hlasových programoch mobilného operátora - viac informácií o možnosti aktivácie získate u svojho operátora.

Android 9 prináša vylepšenú formu inteligentnej regulácie intenzity podsvietenia displeja a adaptácie batérie, ktorá optimalizuje spotrebu batérie v rámci málo používaných aplikácií. Taktiež prináša novú obrazovku „Prehľad“, ktorá zobrazuje naposledy použité aplikácie v prehľadnejšom horizontálnom zobrazení, vďaka čomu je práca s nimi o niečo pohodlnejšia. Súčasne sa v spodnej časti obrazovky „Prehľad“ zobrazuje 5 najpoužívanejších aplikácií. Android 9 prináša štandardne podporu tmavého režimu pre rôzne aplikácie vrátane menu rýchlych nastavení, ktoré sa nachádza v notifikačnej lište.

(Zdroj: Motorola)