V obchodnom centre pri Bratislave odpálili dva bankomaty

TA3 TASR
16.4.2019 11:25

Pre poškodenie dvoch bankomatov v miestnej časti Čierna Voda v obci Chorvátsky Grob zadržali štyroch Rumunov. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

V obchodnom centre pri Bratislave odpálili dva bankomaty
PZ Bratislavský kraj

Policajti pracujú podľa hovorkyne na dokumentácii miesta činu. Vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia v súbehu s poškodzovaním cudzej veci a krádeže v štádiu pokusu.

"Dnes krátko predo 01.15 hod sme prijali oznámenie o poškodení dvoch bankomatov osadených vo vonkajšej časti obchodného centra v miestnej časti Čierna Voda obce Chorvátsky Grob. Na základe získaných operatívnych informácií vykonali policajti pohotovostného policajného útvaru odboru poriadkovej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave služobný zákrok, pri ktorom zadržali 4 podozrivé osoby rumunskej národnosti," informovala polícia na sociálnej sieti.

"Vyšetrovateľ už už v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia v súbehu s poškodzovaním cudzej veci a krádeže v štádiu pokusu. Ďalšie okolnosti tohto prípadu sú v týchto chvíľach predmetom intenzívneho vyšetrovania," vysvetlila polícia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok