Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo pridáva plyn a prináša nové zariadenia ThinkPad pre každého

Lenovo pridáva plyn a prináša nové zariadenia ThinkPad pre každého
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zariadenia ThinkPad sú pre užívateľov už viac ako 25 rokov synonymom prenosnosti, výkonu a spoľahlivosti. Súčasné portfólio produktov Lenovo ThinkPad je široké ako nikdy predtým a nachádzajú sa v ňom zariadenia, ktoré sú šité na mieru pre všetkých profesionálov. Na Slovensku sa predstavilo až 6 nových zariadení ThinkPad, ktoré nadväzujú na dlhoročnú tradíciu ThinkPad a zároveň pridávajú novú funkcionalitu a vylepšenia.

Podnikanie bez ohľadu na veľkosť

 

Nová dvojica zariadení Lenovo ThinkPad L390 a L390 Yoga je určená pre pracovníkov, ktorí denne čelia pracovným výzvam budúcnosti a pohybujú sa v moderných pracovných prostrediach, kde sa kladie dôraz na spoluprácu a väčšiu mobilitu koncových zákazníkov, ktoré podporujú interakciu a produktivitu. Takéto priestory vyžadujú technológiu, ktorá umožňuje väčšiu flexibilitu a kreativitu.

Nové zariadenia L390 a L390 obsahujú:

• Najnovšie procesormi Intel® Core™ ôsmej generácie Whiskey Lake.

• 13.3-palcové FHD obrazovky s dotykovou funkciou a zabudovaným Aktívnym perom pri modeli L390 Yoga

• Funkcie zabezpečenia ThinkShield vrátane dTPM 2.0, dotykovú čítačku odtlačkov prstov a infračervenú kameru pri modeli L390 Yoga

• Kompletné portfólio Lenovo Services vrátane najlepšej podpory, dodacieho servisu, asistencie pri zmene a ochrany majetku

Lenovo ThinkPad L390

Portfólio zariadení ThinkPad vždy ponúkalo širokú škálu možností a poskytlo tak zákazníkom špecifické zariadenie, ktoré potrebujú. Aktualizované ThinkPad L390 a L390 Yoga nie sú výnimkou. Séria L je pozicionovaná so zreteľom na cenovo citlivých zákazníkov a zachováva si pritom reputáciu odolnosti a robustnosti zo zariadení ThinkPad. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali koncovým používateľom výkon a hodnotu strednej triedy. Tieto vysoko prenosné notebooky, tak ako ostatné zariadenia ThinkPad, prešli Mil-Spec (vojenské špecifikácie) kvalitou konštrukcie, a spájajú v sebe biznis funkcionalitu a riešenia, ktoré čelia súčasným výzvam koncových užívateľov a IT oddelení.

Lenovo ThinkPad L390 Yoga

Profesionál, ktorý prekoná všetky extrémy

 

Profesionáli, ktorý potrebujú tenký, ľahký a pritom odolný a výkonný notebook, určite ocenia ThinkPad X1 Extreme, ktorý je ďalšou vývojovou líniou známych zariadení Carbon. Oproti nemu však ponúka výkonnú dedikovanú grafickú kartu, čo z X1 Extreme robí všestranného predátora, ktorý je talentovaný v oblastiach hrubého výkonu, výdrže ale aj multimédií. Kombinácia hliníkového tela posilneného sklennými a karbónovými vláknami, dodáva notebooku maximálnu odolnosť pred mechanickým poškodením. S najnovšími procesormi Intel Core s podporou až Core i9, diskrétnou grafickou kartou NVIDIA GeForce 1050 Ti maxQ a možnosťou osadenia až 64 GB RAM z ľahkosťou prekonáte akýkoľvek pracovný extrém.

Veľká integrovaná batéria s výdržou až 15 hodín vás prevedie aj náročným pracovným dňom a navyše vďaka technológií Rapid Charge, je možné nabiť ju na 80 % kapacity už po jednej hodine nabíjania. Dôležitou súčasťou ThinkPad X1 Extreme sú prvky pre zabezpečenie všetkých vašich dát. Či už sa jedná o dva rýchle M.2 SSD disky s možnosťou zrkadlenia, čítačku odtlačkov prstov, čip dTPM 2.0, ktorý pomáha šifrovať vaše dáta, alebo fyzický kryt webkamery, pre zablokovanie všetkých nepozvaných hostí.

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Ikonický ThinkPad bez kompromisov

 

Ak si predstavíme ikonické zariadenia ThinkPad, ktoré stelesňujú všetky hlavné a významné prvky známe z tejto rady, dostaneme modelový rad T. Najnovšie zariadenia Lenovo ThinkPad T490 a T490s pokračujú v evolúcií a ďalšom zlepšovaní dokonalého pracovného notebooku. Model T490s je neúnavným pracantom, ktorý sa nezľakne žiadnej úlohy. Má hmotnosť iba 1,46 kg a výdrž na batériu dosahuje až 20 hodín. Dôležitou výhodou je funkcia Rapid Charge, vďaka ktorej sa tento ThinkPad nabije za hodinu až na 80% kapacity batérie.

Veľké vylepšenia však zaznamenali najmä multimédiá. Široký rám v okolí displeja je už minulosťou. Samotný displej môže mať až rozlíšenie WQHD so 100% Adobe color gamutom a podporuje techológiu Dolby Vision™. Samozrejmosťou sú aj bezpečnostné vylepšenia ThinkShutter, Privacy Guard vrátane dTPM 2.0 a voliteľná dotyková čítačka odtlačkov prstov s infračervenou kamerou.

Lenovo ThinkPad T490

Dokonalá mobilita

 

Aké najmenšie rozmery môže mať výkonný a prenosný biznis notebook, ktorý so svojou batériou vydrží takmer 18 hodín? Odpoveďou je najnovší ultraprenosný model Lenovo ThinkPad X390, ktorý nadväzuje na modely ThinkPad X. 13,3- palcový displej sa tentokrát podarilo vložiť do 12-palcového tela a hmotnosť sa ešte znížila na úžasných 1,22 kg. Napriek týmto rozmerom sa jedná o poctivý ThinkPad, ktorý prešiel Mil- Spec testami, obsahuje funkcie zabezpečenia ThinkShutter, PrivacyGuard, PrivacyAlert a voliteľnú infračervenú čítačku odtlačkov prstov.

Hardvérovo ho možno osadiť najnovšou generáciou procesorov Intel® Core™ ôsmej generácie Whiskey Lake, rýchlymi pamäťami RAM až do kapacity 32 GB a až 1TB SSD diskami. Svoju povesť svetobežníka potvrdzuje aj voliteľným modulom LTE-A WWAN, s ktorým sa na sieť pripojíte kdekoľvek na svete.

Lenovo ThinkPad X390

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)