PR správa

Čo znamená jedlo? Kaufland v kampani predstavuje jeho rôzne podoby

PR
10.4.2019 16:49

Spoločnosť Kaufland pripravila novú komunikačnú kampaň „Jedlo je...“, prostredníctvom ktorej predstaví, ako rôzne môžeme vnímať jedlo.

Čo znamená jedlo? Kaufland v kampani predstavuje jeho rôzne podoby
ČTK (ilustračná fotografia)

Čo pre vás znamená jedlo? V odpovediach mnohých z nás by sa možno objavili slová ako objavovanie, radosť zoživota, domov a nadšenie. Práve tie pretavil Kaufland do novej komunikačnej kampane, ktorá postupne predstaví rôzne zážitky spojené s jedlom. Spája ich posolstvo, že jedlo je viac ako len rýchle uspokojenie hladu.

Jedlo je náš spoločník vo dne i v noci. Je vyjadrením osobnosti, kultúry a niekedy sa stane aj hnutím. Jedlo môže znamenať podeliť sa a je všade, kde sa stretávajú ľudia.

„Jedlo nás zbližuje a vyvoláva emócie a spája sa s mnohými zážitkami. Priatelia a rodina sa stretávajú pri jednom stole, aby sa najedli, jedlo pre nich predstavuje domov. Jedlo je o láske, spomienkach, vyvoláva vášeň a rozpútava fantáziu. Má mnoho podôb a každá má svoj význam. Je naším každodenným spoločníkom a vďaka nemu objavujeme, skúšame a učíme sa,“ vysvetľuje myšlienku nového konceptu Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

Prostredníctvom kampane poskytne Kaufland úplne nový pohľad na túto neoddeliteľnú súčasť život a dávanajavo, že rozumie širokému významu jedla – kvalite, čerstvosti, chuti, jednoduchosti, rozmanitosti a výberu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok