Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Orange spustil predaj internetu pre eKasu

Orange spustil predaj internetu pre eKasu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Portfólio biznis služieb Orangeu obohatila nová služba eKasa Internet, ktorá podnikateľom zabezpečí spoľahlivé spojenie so systémom finančnej správy. Na výber sú tri balíky internetového pripojenia eKasa Internet.

Do konca júna musia podnikatelia na Slovensku zabezpečiť internetové pripojenie svojich pokladníc na online portál finančnej správy eKasa. Na to budú potrebovať predovšetkým spoľahlivé internetové pripojenie.

Orange preto spustil nové riešenie eKasa Internet, ktoré podnikateľom prináša možnosť vybrať si pripojenie presne podľa potrieb svojho podnikania. Na výber sú balíky internetového pripojenia eKasa Internet 100, eKasa Internet 200 a eKasa Internet 600 s rôznym objemom predplatených dát plnou rýchlosťou – 100, 200 alebo 600 MB. Po ich vyčerpaní je internet stále k dispozícii, iba s nižšou prenosovou rýchlosťou (128 kbit/s), ktorá stále umožní odosielanie pokladničných dokladov do systému eKasa. Služba tak ponúka neobmedzenú komunikáciu s finančnou správou aj po prečerpaní základných dát zahrnutých v balíku.

V ponuke sú tri internetové paušály. Najnižší balík eKasa Internet 100 za 3 € mesačne je vhodným riešením pre základné pokladne, teda najmä pre živnostníkov a malé prevádzky, eKasa Internet 200 stojí mesačne 4 € a uspokojí väčšie obchodné prevádzky a najvyšší balík eKasa Internet 600 za mesačný poplatok 6 € je ideálny pre softvérové pokladne (POS cloudové riešenie a prístupy).

Všetky balíky sú dostupné bez viazanosti a bez akýchkoľvek vstupných poplatkov. Zákazník si k internetovému paušálu môže vybrať z dvoch Wi-Fi routrov, k dispozícii je HUAWEI E5573CS (1,7 € mesačne alebo jednorazovo 39 €) alebo HUAWEI B311s (3 € mesačne, alebo jednorazovo za 70 €).

Služba eKasa Internet od Orangeu podporuje všetky typy mobilného pripojenia (4G/3G/2G) a je tak dostupná pre 99,8% obyvateľov a podnikov na Slovensku. Pre službu eKasa je, samozrejme, možné využiť aj akékoľvek fixné pripojenie od Orangeu – či už Internet na optike, Domáci či Firemný 4G internet alebo DSL internet.

Registračné pokladne s Orangeom výhodnejšie

 

Pripojenie k online systému finančnej správy vyžaduje nielen spoľahlivé internetové pripojenie, ale aj vhodnú registračnú pokladňu (či už novú alebo aktualizovanú). Orange vie pomôcť aj v tejto oblasti. Vďaka spolupráci s renomovaným servisným garantom a dodávateľom pokladničných riešení LB SERVIS (www.pokladna.sk) a výrobcom pokladní FiskalPRO zákazníkom partneri poradia a pomôžu k eKasa Internetu získať to najlepšie riešenie z ponuky registračných pokladní.

(Zdroj: Tlačová správa Orange)