Fico víta Kisku v politickom ringu: Prichádza nový lenivý kohút

TA3 TASR
3.4.2019 15:43

Predseda Smeru-SD Robert Fico víta rozhodnutie prezidenta SR Andreja Kisku založiť novú politickú stranu a osobne sa z neho teší. Povedal to vo videu zverejnenom na sociálnej sieti. Fico v ňom zároveň útočí na Kisku. Označuje ho za jedného z najlenivejších politikov, ktorý chce cez moc zamiesť pod koberec svoje kauzy.

Fico víta Kisku v politickom ringu: Prichádza nový lenivý kohút
screen facebook.com/robertficosk/

"Rozhodnutie pána prezidenta Kisku založiť novú politickú stranu vítam a osobne sa z neho aj teším. Napravo od stredu totiž prichádza nový kohút a na tom malom pravicovom smetisku sa budú musieť viacerí pomestiť," povedal Fico.

Kiska je podľa jeho slov jeden z najlenivejších politikov, akých Fico za 25 rokov politickej kariéry videl. "Čo je najdôležitejšie, on nechce nič iné, iba sa dostať k moci, aby pod koberec pozametal všetky jeho daňové, pozemkové a bohvieaké podvody, ktoré ešte vyjdú na povrch. Takže, pán Kiska, good luck," odkázal Fico.

Kiska potvrdil, že založí politickú stranu. "Slovensko chce zmenu. Tieto voľby sme vyhrali. Teraz musíme vyhrať parlamentné voľby. Preto založím politickú stranu. Chcem spojiť slušných a ochotných ľudí a zmeniť našu krajinu k lepšiemu," uviedol. Ďalšie informácie predstaví až po skončení svojho mandátu 17. júna 2019.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok