Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčné nožnice Snippet pridajú na kľúčenku rôzne užitočné nástroje

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca nožov SOG ponúka multifunkčné nástroje rôznych tvarov a veľkostí. Posledný výtvor v podobe multifunkčných nožníc Snippet patrí ku kompaktnejším produktom. Sú navrhnuté tak, aby sa dali pohodlne nosiť na kľúčenke alebo vo vrecku a majú viaceré nástroje, ktoré sa točia okolo tvaru nožníc.

Multifunkčné nožnice Snippet majú v zloženom tvare dĺžku iba 6,86 centimetra a sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Je to približne polovičná veľkosť viacúčelového nástroja SOG PowerLitre a s váhou len 56,7 gramov majú nožnice takmer polovičnú hmotnosť. Rozmery a hmotnosť je prispôsobená tomu, aby sa multifunkčné nožnice dali pohodlne nosiť zavesené na kľúčenke, alebo si našli svoje miesto v aute, vo vrecku či v kabelke. Rozsah nástrojov teda nie je taký rôznorodý, no stále prináša veľa funkcií.

Multifunkčné nožnice SOG Snippet.

Vývojári z SOG vybavili multifunkčné nožnice otváračom na fľaše, pravítkom, plochým skrutkovačom, pinzetou, rovnou ostrou čepeľou, pilníkom na nechty a dokonca aj špáradlom. Hviezdou nástroja sú však nožnice na mieste, kde pri klasickom multifunkčnom nástroji nájdete kliešte. Nožnice spolupracujú so strategicky umiestnenými slučkami pre prsty, ktoré zabezpečia spoľahlivé uchopenie a pohodlné strihanie.

Multifunkčné nožnice Snippet sa tiež môžu pochváliť dostupnou cenou, ktorou sa vyznačuje väčšina produktov spoločnosti SOG oproti konkurentom. Sú k dispozícii prostredníctvom webovej stránky výrobcu za cenu len 27,95 dolárov.

Multifunkčné nožnice SOG Snippet.

Multifunkčné nožnice SOG Snippet.