Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S elektrickým City Board G6 sa počas jazdy vyšantia malí aj veľkí

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Elektromobilita sa dnes rozhodne uchádza o každý jeden hlas spotrebiteľa. A má naozaj široké chápadlá. Elektrická energia dnes už poháňa nákladné autá, osobné autá, skútre, bicykle a ešte aj menšie, celkom zaujímavé, nazvime ich prepravovadlá. Do tejto skupiny patrí i GOCLEVER City Board G6. Dvojkolesové zariadenie so stabilizátorom, ktoré doslova zrýchli váš krok.

Popri elektrických kolobežkách sa ujala aj ďalšia kategória personálneho dopravného prostriedku na krátke vzdialenosti s elektrickým pohonom, ktorý sa označuje ako hoverboard. Takéto označenie spĺňa aj zariadenie GOCLEVER City Board G6. Môže oživiť a zrýchliť presuny, ktoré by boli pešou chôdzou zdĺhavé a vyčerpávajúce.

„Tieto hoverboardy môžu slúžiť ako pre zábavu deťom, tak zároveň aj ako prostriedok dopravy do práce a to vďaka svojmu dojazdu až 10 kilometrov,“ hovorí pán Jan Šilar, NAY.

City Board dokáže ísť rýchlosťou 10 kilometrov za hodinu a o jeho napájanie sa postará 36 voltová batéria. Tá sa do plnej kapacity dostane do 3 hodín a získa tak energiu na hodinu jazdy.

„Goclever City Board G6 má nosnosť až 100 kilogramov a k udržaniu rovnováhy a zatáčaniu používa gyroskopický stabilizačný systém, ktorý sa ovláda náklonom.“

Výrobca tohto zaujímavého stroja myslel samozrejme aj na bezpečnosť, o ktorú sa počas jazdy postará viacero elementov.

„A preto nainštaloval 6,5 palcové nafukovacie pneumatiky, ktoré pohlcujú vibrácie. Ďalej základná doska je vybavená protišmykovou úpravou a pri jazde v horších svetelných podmienkach sa dajú využiť LED svetlá, ktorých dizajn navrhla firma Porsche.“

Patričný výkon počas jazdy na hoverboarde, a to aj do strmších kopcov, zabezpečia až dva integrované motory.

„Každý o výkone 350 wattov, ktoré umožňujú pri plnom zaťažení vyjsť stúpanie až o uhle 15 stupňov. V prípade, že používateľ počas svojej cesty narazí na stúpanie, ktoré je vyššie ako 15 stupňov, alebo na inú prekážku, napríklad na schody, vďaka svojej váhe 15 kilogramov je možné toto zariadenie prenášať pohodlne v rukách.“

G6-tka má vo výbave aj zaujímavé príslušenstvo Carting Kit, ktoré poteší najmä menších jazdcov s maximálnou hmotnosťou do 80 kilogramov.

„Z hoverboardu urobí elektrické vozítko pre deti v štýle motokáry, v ktorej sa deti môžu cítiť omnoho bezpečnejšie než na samotnom hoverboarde,“ dopĺňa pán Jan Šilar, NAY.

GOCLEVER City Board G6 teda prináša moderný a zábavný spôsob dopravy v meste. Vďaka stabilizačnému systému si pritom tento štýl jazdy rýchlo osvojí aj menej skúsený používateľ.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci so spoločnosťou NAY a daný produkt si môžete zakúpiť TU.)