V Trenčíne padali góly. Vojaci si poradili s hráčmi z Nitry

TA3 SITA
15.3.2019 22:58

Hokejisti Trenčína zvíťazili 5:3 nad Nitrou v treťom zápase Kaufland play-off Tipsport extraligy. Po vypätom predošlom meraní síl dali rozhodcovia jasne najavo, že sa s hráčmi nebudú "maznať" a už v 1. minúte poslali na trestnú lavicu dvoch Nitranov.

V Trenčíne padali góly. Vojaci si poradili s hráčmi z Nitry
TASR/Radovan Stoklasa ilu foto

Presilovku o dvoch hráčov Trenčín nevyužil, no v početnej výhode napokon otvoril skóre v 11. min Daniel Krejčí. V druhej tretine už dominovali domáci, Marek Hecl skóroval ihneď po úspešnom buly a Radek Dlouhý sa presadil po presnej prihrávke pred bránku od Ondreja Mikulu. Nitra nastúpila do tretej časti hry s odhodlaním ešte niečo zmeniť a z tlaku vyťažila gól Samuela Bučeka.

Lenže v 46. min sa pri vlastnej bránke neskoordinovali brankár Miroslav Hanuljak s obrancom Miroslavom Pupákom a Peter Ölvecký opäť poslal Duklu do trojgólového vedenia. Ani to hostí nezlomilo, no Graeme McCormick v závere už iba znížil v presilovke šiestich proti trom a ukončil osemgólovú štvrťfinálovú prestrelku.

HK Dukla Trenčín - HK Nitra 5:3 (1:0, 2:0, 2:3) - stav série: 2:1
Góly: 11. D. Krejčí (Sojčík), 23. M. Hecl, 35. R. Dlouhý (O. Mikula), 46. Ölvecký (Sojčík), 58. D. Krejčí - 42. S. Buček (Miroslav Pupák, B. Rapáč), 50. Pätoprstý (M. Slovák, Miroslav Pupák), 58. McCormack (Lantoši)
Vylúčení: 5:7 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 1:0, rozhodovali: Müllner, Štefik - Šefčík, Gegáň, 6150 divákov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok