Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prilba ReGrow stimuluje rast vlasov s pomocou množstva laserov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zastaviť vypadávanie vlasov a podporiť ich opätovný rast sa snaží viacero moderných technológií. Najnovší prírastok v podobe prilby ReGrow sa môže pochváliť systémom preventívnej laserovej liečby, ktorý schvália aj americká FDA (Food and Drug Administration).

Prilba ReGrow využíva vedecky overenú technológiu na zastavenie vypadávania vlasov a stimuláciu rastu nových vlasov u mužov a žien. Ide o bezpečný a pokročilý systém využívajúci husté pokrytie lasermi a mikroskopmi v prilbe pre sledovanie rastu vlasov. Preventívna laserová liečba by mala zabrániť rednutiu vlasov a plešatosti prostredníctvom až 187 laserov s nízkym vyžarovaním.

Laserová prilba ReGrow pre vlasovú terapiu.

Tieto lasery prenikajú hlboko do pokožky hlavy a zabraňujú zmršťovaniu vlasovej folikuly, zvyšujú prietok krvi v pokožke a znižujú zápal. Vďaka laserovej liečbe dochádza k zhrubnutiu a reaktivácii existujúcich folikulov, čím sa výrazne redukuje množstvo vypadávajúcich vlasov už počas 2 až 3 mesačnej aplikácie. Laserová stimulácia tiež vďaka maximálnej aktivácii buniek podporí rast nových vlasov, pričom výsledky by sa mali prejaviť v priebehu 3 – 6 mesiacov používania prilby ReGrow.

Laserová prilba ReGrow pre vlasovú terapiu.

Okrem laserov vývojári do prilby integrovali aj kamery a mikroskopy, ktoré monitorujú stav vlasov. Systém je prepojený so sprievodnou mobilnou aplikáciou, v ktorej sú dáta komplexne spracované a používateľ tak získa prehľad o kvalitatívnom a kvantitatívnom opätovnom priebehu rastu svojich vlasov. Skeptikov tejto technológie možno umlčí fakt, že laserová prilba ReGrow bola vedecky schválená ako zdravotnícka neinvazívna pomôcka priamo americkým úradom FDA (Food and Drug Administration).

Laserová prilba ReGrow pre vlasovú terapiu.