Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdotykový mlynček na korenie RK1 pre ešte pohodlnejšie varenie

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Určite ste sa už stretli s elektrickými mlynčekmi na korenie a soľ, ktoré už samé o sebe dokážu uľahčiť prípravu a dochutenie jedál. No elektrický mlynček RK1 od spoločnosti Relay Kitchen posúva pohodlie na novú úroveň s pomocou bezdotykového systému mletia korenín.

Elektrický mlynček RK1 Hands-Free Grinder vám umožní mlieť čerstvé korenie a soľ tak, že zároveň vaša kuchynská doska zostane čistá. Mlynčeky sú totiž umiestnené v stojane so senzorom, ktorý po detekcii vašej ruky, či misky, taniera alebo váhy s jedlom pod mlynčekom, automaticky spustí mletie korenia. Pri varení je často najjednoduchšie trieť korenie do jedla pomocou rúk a vďaka bezdotykovým dávkovačom sa používateľ nemusí dotýkať mlynčeka, ktorý zostane aj počas prípravy jedla čistý.

Bezdotykový elektrický mlynček na korenie Relay Kitchen RK1.

Keď potrebujete dochutiť jedlo napríklad už pri podávaní, mlynčeky sa dajú zo stojana jednoducho vybrať. V ručnom režime stačí stlačiť horné tlačidlo pre rýchle a pohodlné elektrické mletie všade tam, kde to potrebujete. Vývojári navrhli mlynčeky v štýlovom a odolnom dizajne s použitím kvalitných materiálov. Prevedenie priťahuje pozornosť a zapadne do každej modernej kuchyne.

Ďalšou šikovnou funkciou bezdotykového mlynčeka RK1 je patentovaná samotesniaca technológia, ktorá automaticky zatvára a otvára otvor pod mlecími nožmi. Táto funkcia minimalizuje rozsypanie korenia a soli pod mlynčekom a zároveň zabráni prenikaniu vlhkosti a nečistôt, čím sa maximalizuje čerstvosť korenia.

Bezdotykový elektrický mlynček na korenie Relay Kitchen RK1.

Bezdotykový elektrický mlynček na korenie Relay Kitchen RK1.