PR správa

Overený tip, ako rýchlo získať financie bez stresov a bez rizika a navyše vyhrať iPhone

PR
11.3.2019 12:27

Potrebujete rýchlo požičať a nemáte čas ani chuť na zbytočné vybavovačky? Existuje riešenie, ktoré sa oplatí. A navyše môžete získať mobil.

Overený tip, ako rýchlo získať financie bez stresov a bez rizika a navyše vyhrať iPhone
PR

Väčšina z nás určite zažila situácie, kedy potrebovala požičať. Či už chcete peniaze na splnenie svojho sna, rekonštrukciu bývania alebo na riešenie nečakaného výdavku, možnosť existuje. Dá sa to rýchlo, bez stresu i zbytočných vybavovačiek a čo najbližšie k vám. Bezpečné riešenia ponúka napríklad člen jednej z najväčších bánk na svete - BNP Paribas a európska jednotka v počte poskytnutých úverov, ktorá u nás pôsobí pod marketingovou značkou Cetelem.  Ponúka možnosť pôžičiek a úverových produktov za výhodných podmienok.

Nové pobočky čo najbližšie k vám

Spoločnosť Cetelem, ktorá je na slovenskom trhu už 19. rokov, vychádza klientom v ústrety a v minulom roku otvorila 9 mobilných pobočiek v siedmich mestách na Slovensku. Možnosť prísť a osobne konzultovať vhodné riešenia s úverovým poradcom alebo zistiť informácie o produktoch banky  je tak omnoho prístupnejšia a komplexnejšia. Ide o pobočky, ktoré nájdete v nákupných centrách, vďaka ktorým môžete všetky formality vybaviť naraz a so zrýchleným procesom schvaľovania žiadostí.

Využite jedinečnú možnosť požičať bez poplatku a navyše vyhrať mobil!

S pôžičkou Cetelem teraz môžete svoje plány uskutočniť jednoducho a výhodne, či už potrebujete nové auto, plánujete dovolenku, úpravu záhrady, alebo len chcete urobiť radosť sebe a svojim blízkym.

V marci je tu navyše možnosť okrem výhodných splátok získať aj štýlový mobil. Ak v tomto mesiaci prídete vybaviť akúkoľvek pôžičku, či konsolidovať externé úvery priamo na pobočku,  nielenže si môžete požičať bez poplatkov, ale budete tiež zaradení do súťaže o iPhone.

Ako môžete vyhrať? Jednoducho! Stačí, ak v období od 1. - 31. marca 2019 si požiadate o pôžičku v ktorejkoľvek pobočke Cetelem, ktorá vám bude aj financovaná a budete automaticky zaradený do žrebovania. O pôžičku môžete zažiadať až v 7 mestách po celom Slovensku.

Pôžička Cetelem vám okrem šance vyhrať štýlový iPhone prináša aj skvelé výhody:
- možnosť požičať si až do 50 000 €
- bez poplatku za poskytnutie pôžičky 
-s možnosťou poistenia schopnosti splácať úver

Cetelem má pre vás pripravené výhodné riešenia pre uskutočnenie vašich plánov.

Vyriešte svoje finančné potreby so špecialistom na úvery rýchlo a bezpečne a zároveň využite šancu vyhrať mobil!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok