Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Fitbit nás obohatí rovno o 4 nové fitness nositeľné zariadenia

Fitbit nás obohatí rovno o 4 nové fitness nositeľné zariadenia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Fitbit osviežila a zmodernizovala svoje portfólio športových hodiniek a fitness náramkov, pričom pridala štyri nové produkty a odstránila rovnaký počet starých produktov. Novinkou je Fitbit Versa Lite Edition, lacnejšia a základnejšia verzia minuloročného modelu Fitbit Versa.

Športové hodinky Fitbit Versa Lite Edition stoja o 40 dolárov menej (s cenou 159,95 dolárov) ako model Fitbit Versa. Výrobca odstránil v novinke prehrávanie v režime offline, cvičenia na displeji a schopnosť sledovať plávanie a počet vyšliapaných schodov. Všetky ostatné funkcie, ako je napríklad rátanie krokov, sledovanie srdcovej frekvencie a monitorovanie kvality spánku získa používateľ aj v tejto novej a lacnejšej verzii hodiniek.

Verzia Fitbit Versa Lite Edition vydrží v prevádzke viac ako 4 dni na jedno nabitie batérie a je schopná zobrazovať upozornenie s prepojeného smartfónu, ako aj základné štatistiky o zdraví a fyzických aktivitách. Vďaka svojmu senzoru SpO2 dokáže odhadnúť aj zmeny hladiny kyslíka v krvi.

Fitbit Versa Lite Edition

Spoločnosť Fitbit sprístupnila fitness náramky Inspire a Inspire HR, ktoré boli dostupné pre firemných zákazníkov, už aj širokej verejnosti za ceny 69,95 dolárov, respektíve 99,95 dolárov. Rozdielom medzi týmito modelmi, už podľa názvu, je pridanie monitorovania srdcovej frekvencie do drahšieho zariadenia. Obidva náramky prinášajú bežné monitorovanie pohybu, aktivity a sledovanie spánku. Majú malý dotykový displej a až 5 dňovú výdrž batérie. Zariadenie sa dá vyňať z remienka a môže sa prinúť na oblečenie.

Fitbit Inspire a Inspire HR

Štvrtým novým zariadením, ktoré oznámila spoločnosť Fitbit, je Fitbit Ace 2, ktorý nadväzuje na model Fitbit Ace pre deti. Novinka prináša vylepšený dizajn, animované ciferníky a pravidelné výzvy, aby vaše deti cvičili a pohybovali sa. Náramok Fitbit Ace 2 bude stáť 69,95 dolárov a do predaja sa dostane niekedy v polovici roku 2019.

Nové nositeľné zariadenia z dielne Fitbit prichádzajú popri v odvážnych farbách. Napríklad pre model Versa Lite Edition sú to farby námornícka modrá, morušová, šarlátová, slnečná a jasne fialová. Výrobca zjednodušuje ponuku sortimentu a z predaja stiahol staršie modely nositeľných zariadení Alta, Alta HR, Flex 2 a Zip. V neposlednom rade spoločnosť sľubuje aktualizovať svoju mobilnú aplikáciu.

Fitbit Ace 2