Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Revolučný software HONOR Gaming+ pre HONOR View20

Revolučný  software HONOR Gaming+ pre HONOR View20
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť HONOR predstavila na MWC 2019 v Barcelone svoj revolučný software HONOR Gaming+. Môžu ho využiť majitelia modelu HONOR View20. Software sa skladá zo série technologických aktualizácií výrazne zvyšujúcich výkon a kvalitu grafického zobrazenia mobilných hier.

Spoločnosť zároveň predstavila celý ekosystém aplikácií, ktoré využívajú umelú inteligenciu spoločne s 3D TOF fotoaparátom. Milovníkom populárnej hry Fortnite bol taktiež predstavený novo dostupný HONOR Guard skin, ktorý môžu v hre využiť.

„Sme o ďalší krok bližšie nášmu cieľu umiestniť sa do troch rokov medzi TOP 5 značiek inteligentných telefónov. Revolučná technológia HONOR Gaming+ zlepšuje grafický výkon telefónu, a uspokojuje tak rastúce nároky mladých používateľov, ktorí sú veľmi nároční v hodnotení mobilných hier. Spoločne až s futuristickými aplikáciami pre 3D TOF fotoaparát a novým skinom pre hru Fortnite prinášame naším zákazníkom nové a výnimočné zážitky,“ hovorí prezident značky HONOR, George Zhao.

HONOR Gaming+ prináša viac zábavy pre milovníkov mobilných hier

 

HONOR View20 bol predstavený v Paríži v januári tohto roka a priniesol hneď päť svetových premiér v kategórii prvotriednych funkcií: 48Mpx zadný fotoaparát, 25Mpx predný fotoaparát, 7nm čipset Kirin 980 AI, trojitú AI anténu s Wi-Fi technológiou a jedinečný žiarivý vzhľad nanotextúry na zadnej časti telefónu. Software HONOR Gaming+ zlepšuje hráčsky zážitok tým, že efektívne optimalizuje výkon GPU, zlepšuje vysoké rozlíšenie zobrazenia i zvyšuje výkon vlastnej umelej inteligencie. S týmito vylepšeniami telefón dosahuje najvyššieho možného výkonu počas hrania mobilných hier.

Upgradovaný ovládač čipovej sady GPU Mali-G76 optimalizuje prenos dát medzi CPU, GPU a pamäťou. Vďaka tejto optimalizácii dochádza v systéme ku zlepšovaniu plánovania jednotlivých pracovných úkonov, eliminácii duplicitných pokynov aj zníženiu zaťaženia GPU. Inovatívna technológia plánovania frekvenčnej modulácie umelej inteligencie predpovedá nároky následných operácií na systém tým, že sleduje rýchlosť snímok za sekundu (fps), kvalitu obrazu aj dotykové príkazy v reálnom čase, a to o 30 % lepšie v zrovnaní s bežnými metódami. Ďalšia kľúčová vlastnosť, optimalizácia CPU/GPU, zlepšuje kvalitu obrazu a znižuje spotrebu energie. Upgrade navyše prináša vyššie rozlíšenie hraných hier, dosahuje lepšieho kontrastu aj vyššiu úroveň jasu a ponúka širšiu paletu farieb.

Software HONOR Gaming+ znižuje počas hrania hry Fortnite spotrebu energie o 20,34 %. Optimalizáciou prešli taktiež obľúbené hry ako QQ Speed alebo Arena of Valor, a preto si môžu teraz hráči vychutnať viacero detailov aj ostrejší obraz. Pri príležitosti uvedenia modelu HONOR View20 bola predstavená taktiež spolupráca s vývojárskou spoločnosťou Epic Games. Vedľa ešte lepšieho hráčskeho zážitku s Fortnite môžu fanúšikovia tejto úspešnej mobilnej hry využiť aj exkluzívny prístup ku skinu HONOR Guard.

Vďaka 3D TOF fotoaparátu HONOR View20 získavajú interaktívne mobilné hry a aj umelá inteligencia celkom nové rozmery. Fotoaparát je totiž vybavený funkciou detekcie hĺbky, rozpozná ľudský skelet a pohyb sníma v reálnom čase, čo používateľom umožňuje využívať najrôznejšie interaktívne funkcie. Značka HONOR plánuje aj v budúcnosti úzko spolupracovať s vývojármi mobilných hier, aby mohla svojím fanúšikom ponúknuť integrovaný 3D TOF ekosystém, ktorý rozšíri hranice sociálnych médií, zábavy, hier aj nakupovania.

HONOR View20 vedie v hodnotení odborných médií aj používateľov

 

Od svojho uvedenia na globálny trh získal model HONOR View20 veľmi pozitívne hodnotenie v predných odborových médiách (Stuff, Guardina, T3 a další) aj u samotných používateľov.

HONOR View20 dosahuje taktiež vynikajúce obchodné výsledky v rámci jednotlivých regiónov. Vo Francúzsku, Číne, Indii a Malajzii je to najpredávanejší inteligentný telefón vo svojej cenovej kategórii. Na zahraničných trhoch zaznamenala značka HONOR v minulom roku medziročný rast 170 % a dostala sa tak globálne na 1. pozíciu v strednej a vyššej produktovej kategórii v rámci online obchodných kanálov. I keď predaj inteligentných telefónov v roku 2018 klesol o 3,1 %, telefónov HONOR sa predalo o 27,1 % viac ako v roku 2017.

(Zdroj: Tlačová správa Honor)