Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Aktualizácia aplikácie Moto Camera 2 pridáva nové doplnky

Aktualizácia aplikácie Moto Camera 2 pridáva nové doplnky
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Majitelia motorola moto z³ play už dostávajú najnovšiu aktualizáciu Moto Camera 2. Prináša nové zaujímavé doplnky a možnosti. Používatelia si môžu vybrať medzi rôznymi živými filtrami (dostupné pre všetky moto zariadenia).

Vďaka možnostiam UI úpravy fotografických rastrov je teraz možné správne zarovnanie fotiek. A je toho viac – stabilita databáz v manuálnom móde, histogram a zobrazovanie teploty v Kelvinoch pre všetky zariadenia.

Histogram je celkom užitočný, ale často nepochopený a tým pádom aj zanedbaný nástroj v digitálnej fotografii, ktorý pomáha k získaniu správnej expozície pri fotkách. Je to grafická interpretácia osvetlenia fotografovanej scény. Ľavá strana grafu reprezentuje čiernu a tiene, pravá strana reprezentuje zvýraznené alebo svetlé oblasti a stredná sekcia stelesňuje stredné tóny (stred alebo 18% sivej). Výška vrcholov predstavuje počet pixelov v danom tóne. Histogram je dostupný iba v manuálnom móde.

moto z³ a moto z³ play už disponujú AR nálepkami, ktoré umožňujú používateľom presunúť virtuálne objekty a znaky do reálneho prostredia. Táto funkcia funguje prostredníctvom aplikácie Google Lens, ktorá je priamo integrovaná do softvéru fotoaparátu. Pri moto g⁶ plus a moto g⁷ sa nálepky očakávajú vo februári.

S najnovšou aktualizáciou používatelia získavajú opravy chýb a vylepšenia výkonu.

Po predchádzajúcej aktualizácii aplikácie Moto Camera 2 v decembri 2018, sú všetky zariadenia Motorola schopné používať režim Portrét a funkciu Zvýraznenej farby na prednom fotoaparáte a taktiež môže byť na fotky pridaný vodoznak. Značka sa objaví v rohu fotografie s nápisom „odfotené na Moto (meno modelu),“ vytlačí meno používateľa a logo Motorola.

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)