Hviezda populárneho amerického seriálu nečakane končí

TA3 SITA
10.2.2019 18:53

Americká herečka Danai Gurira končí v populárnom seriáli The Walking Dead, známom aj ako Živí mŕtvi. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter s odvolaním sa na viaceré nemenované zdroje.

Hviezda populárneho amerického seriálu nečakane končí
facebook.com/pg/TheWalkingDeadAMC

Televízia situáciu nekomentuje

Predstaviteľka Michonne podľa nich podpísala zmluvu o účinkovaní v nadchádzajúcej desiatej, jej poslednej, sezóne projektu, ale predstaví sa len v zopár epizódach. Televízia AMC, ktorá seriál vysiela, a zástupcovia herečky situáciu odmietli komentovať.

Štyridsaťročná Gurira, ktorá v seriáli účinkuje od roku 2012, sa však pravdepodobne neskôr ukáže v troch plánovaných filmoch The Walking Dead. V nich by sa mal predstaviť aj bývalý hlavný hrdina série Rick Grimes v podaní Andrewa Lincolna. Ten seriál opustil počas deviatej série.

Adaptácia rovnomenného komiksu

The Walking Dead vzniká podľa rovnomenného komiksu Roberta Kirkmana, pričom sa zameriava na následky apokalypsy, ktorá zmenila ľudí na zombie. V centre príbehu je skupina jednotlivcov, ktorí nešťastie prežili. Na čele s bývalým policajným dôstojníkom Rickom Grimesom cestujú naprieč USA a hľadajú si nový domov, v ktorom by ich neohrozovali zombie. Čím je ich situácia bezútešnejšia, tým viac ich vôľa prežiť núti robiť takmer čokoľvek. Projekt si v roku 2011 vyslúžil nomináciu na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál - dráma. Na konte má tiež 15 nominácií na Primetime Emmy, pričom dve z nich premenil na víťazstvo.

Danai Gurira je okrem Michonne z The Walking Dead známa aj ako bojovníčka Okoye z komiskoviek Čierny panter a Avengers: Nekonečná vojna. Zahrala si tiež v snímkach Nepozvaný hosť, Vezmi si moju dušu, Restless City, Mother of George či All Eyez on Me. Predstavila sa aj na Broadwayi a napísala divadelnú hru Eclipsed.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok