Malého Trumpa v škole šikanujú, prezident ho prekvapil pozvaním

TA3 TASR
5.2.2019 11:20

Medzi hosťami, ktorých si americký prezident Donald Trump pozval do Kongresu, aby sledovali jeho prejav o stave únie, je aj Joshua Trump - šiestak zaujímajúci sa o vedu a zvieratá.

Malého Trumpa v škole šikanujú, prezident ho prekvapil pozvaním
SITA/AP

Chlapec z Wilmingtonu v štáte Delaware nie je v príbuzenskom vzťahu s prezidentovou rodinou, ale v škole ho šikanujú pre jeho priezvisko, uviedol Biely dom v krátkom vyhlásení.

Píše sa v ňom, že chlapec má záujem o vedu, umenie a dejiny. "Taktiež má rád zvieratá a dúfa, že jeho budúca kariéra bude s nimi spojená," uviedol Biely dom s tým, že hrdinom a najlepším priateľom Joshuu Trumpa je jeho strýko Cody, príslušník vojenského letectva Spojených štátov. "Bohužiaľ, Joshua je šikanovaný v škole pre svoje priezvisko. Je vďačný prvej dáme a Trumpovej rodine za ich podporu," píše sa vo vyhlásení.

Prezident, prvá dáma a 535 členov Kongresu si môžu na každoročný prejav o stave únie pozvať hostí. Manželia Trumpovci pozvali tiež rodinných príslušníkov Geralda a Sharon Davidovcov - z januárovej vraždy tohto staršieho páru je obvinený nelegálny imigrant. Taktiež pozvali niekdajšieho drogového dílera, ktorý sa polepšil vo väzení a bol prvou osobou prepustenou na základe v decembri schválenej reformy trestného súdnictva.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok