PR správa

Tipy a triky ako ušetriť pri nákupe parfémov

PR
1.2.2019 07:00

Aj vy nakupujete radi online a milujete všetky špeciálne zľavy a akcie? Ani sa nečudujeme. Vďaka nim sú nákupy neraz o poznanie lacnejšie. V tom prípade vás určite bude zaujímať aj to, ako ušetriť za značkovú kozmetiku. Ponúkame vám niekoľko tipov, vďaka ktorým dokážete ušetriť aj stovky eur ročne.

Tipy a triky ako ušetriť pri nákupe parfémov
PR

Prečo sa oplatí nakupovať v internetových obchodoch?

Tí z vás, ktorí nedôverujú online nákupom, robia obrovskú chybu. Klasické kamenné predajne sú totiž zvyčajne o poznanie drahšie ako tie internetové. Je to spôsobené najmä tým, že majú oveľa väčšie výdavky. Musia totiž zaplatiť zamestnancov, komerčné priestory a v neposlednom rade aj energie. Toto všetko v prípade online obchodov prakticky odpadá a to je hlavný dôvod, prečo operujú s nižšími cenami, prípadne ponúkajú výhodné zľavové kupóny či kódy.

Zľavové kódy vám ušetria desiatky percent

Ako sme už spomínali, nie je ničím neobvyklým, že za produkty svetových značiek si neraz poriadne priplatíte. Ak však pri nákupe využijete zľavové kupóny a zľavové kódy, máte možnosť ušetriť na jednom nákupe aj desiatky eur. Zľavy sa zvyčajne vzťahujú na vybranú kategóriu produktov, prípadne na jednotlivé značky a pohybujú sa spravidla od 20 do 50%. Výnimkou však nie sú ani tie vyššie. Stačí, ak využijete sezónny výpredaj alebo výpredaj skladu a zľavy 80 % sú na svete.

Výhodné nákupy v Notino

Značková kozmetika, akou sú označované aj značky Vichy, Douglas, Estée Lauder, Collistar, Max Factor, Clarins, Mybeline a mnohé ďalšie, nie je práve lacnou záležitosťou. Oproti „bežným“ produktom však u týchto značiek, hoci za vyššiu cenu, máte aj istotu kvality.Všetky tieto spomínané značky, a samozrejme aj mnohé ďalšie, ponúka aj internetová parfuméria Notino. Ide o najväčšieho online predajcu parfémov a kozmetiky v Európe, pričom tu nájdete nielen všetky populárne svetové značky, ale aj produkty od lokálnych výrobcov.

Celkovo tu nájdete viac ako 60 000 produktov od vyše 1500 značiek. Všetky produkty sú navyše prehľadne usporiadané do kategórií ako Vlasy, Dermakozmetika, Pleť, Telo, Make-up, Zuby, vďaka čomu rýchlo nájde to, čo práve hľadáte. Notino sa navyše môže pýšiť aj bezkonkurenčnými cenami. Parfuméria navyše často ponúka aj vlastné Notino zľavy, vďaka čomu sa nákupy stávajú dokonalé.

Nákupy v Elnino sa vyplatia

Veľmi pohodlný a cenovo aj výhodný nákup ponúka aj internetová parfuméria Elnino. V eshope totiž nájdete obľúbené svetové bestselleri nielen z radov kozmetiky, ale aj parfémov. V ponuke majú viac ako milióna produktov a vyberať si môžete z kategórií ako Vône, Líčenie, Vlasy, Telo či Pleť.

Samozrejme, aj v tomto prípade sa môžete spoľahnúť na výhodné zľavy, ktoré sú pre obchod typické. V prípade, že pri nákupe zadáte Elnino zľavový kód, výsledná suma v nákupnom košíku vás určite milo poteší.

Kde na internete nájdete zľavové kupóny a zľavové kódy

O tom, aké sú zľavové kódy výhodné už vieme, povedzme si ale, kde ich môžete nájsť. Všetky zľavy a akcie pripravujú  jednotlivé obchody, alebo priamo výrobcovia. V prípade, že chcete nejakú z nich využiť, by ste preto mali navštíviť každý e-shop zvlášť a zľavy jednoducho pohľadať. Často však ide o pomerne zdĺhavý proces, a pri hľadaní môžete stráviť aj niekoľko hodín. Ideálnym riešením je kupónový web Vasekupony.sk, kde nájdete všetky aktuálne zľavy či zľavové kupóny na jednom mieste. Stačí zadať názov obchodu a máte vybavené. Osvojte si nákupy cez internet a tešte sa z ušetrených peňazí.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok