Zásah NAKA vraj súvisí so Zsuzsovou a vraždou exprimátora

TA3 TASR SITA
23.1.2019 11:32

Protizločinecká jednotka Národnej kriminálnej agentúry pri svojom zásahu na západnom Slovensku zadržala šesť osôb podozrivých zo "závažnej násilnej a majetkovej trestnej činnosti". Podľa medializovaných správ akcia súvisí s vraždou bývalého primátora aj s neslávne známou Alenou Zsuzsovou.

Protizločinecká skupina NAKA zasiahla na území Nitrianskeho, Trnavského a Bratislavského kraja. Policajná akcia bola zameranú na závažnú násilnú trestnú činnosť a majetkovú trestnú činnosť. Policajti vykonali niekoľko domových prehliadok a zadržali šesť ľudí. Razia podľa informácií JOJ súvisí s vraždou Lászlóa Bašternáka, ktorého zastrelili pred vlastným domom 9. júla 2010, keď sa vracal s manželkou domov.

Za vraždu bol odsúdený na 25 rokov Štefan Kaluz, ktorý si trest odpykáva v Leopoldove. V spojitosti s vraždou na súde vypovedala aj Alena Zsuzsová v súčanosti známa z kauzy Kuciak. V deň pohrebu bol zadržaný aj protikandidát na primátorskú stoličku v Hurbanove Roman O. Po čase ho prepustili. Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu má byť jedným z dnes zadržaných ľudí práve Roman O. a podozrivou z objednávky vraždy exstarostu má byť podľa zdroja televízie Zsuzsová. Polícia sa zatiaľ k celému prípadu oficiálne nevyjadrila.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok