PR správa

Zľavové kupóny šetria rodine peniaze pri nákupoch v eshopoch

PR
16.1.2019 09:36

Chcete nakupovať viac za menej? Naučte sa využívať zľavové kupóny, kódy či ďalšie špeciálne akcie. Žijeme v dobe, kedy väčšina domácností rieši nákupy oblečenia, kozmetiky či elektroniky cez internet. Prinášame vám skvelý tip, vďaka ktorému ušetríte ročne až stovky eur.

Zľavové kupóny šetria rodine peniaze pri nákupoch v eshopoch
PR

Výhodné nákupy v Mall či Datarte

Nákupy cez internet by si mala osvojiť každá rodina, ktorá má občas hlboko do vrecka. Sú pohodlnejšie, jednoduchšie a neraz aj oveľa lacnejšie. Ak navyše využijete skvelé príležitosti, ročne dokážete ušetriť aj stovky eur. Mimoriadne obľúbené sú najmä veľké e-shopy, kde nájdete všetko od oblečenia až po elektroniku či nábytok. Nakúpiť tak môžete hneď niekoľko druhov sortimentu na jednom mieste, pričom poštovné zaplatíte len raz.

Širokú škálu tovaru ponúka napríklad aj internetový obchod Mall. Nezáleží na tom, či hľadáte domáce spotrebiče, televízory, notebooky, mobilné telefóny, oblečenie, hračky, knihy, hodinky, športové potreby, parfémy, kozmetiku, chovateľské potreby alebo auto-moto doplnky. V ponuke nájdete takmer čokoľvek.

Výhodou je, že tovar si môžete objednať priamo z pohodlia domova, a to 24 hodín denne, 365 dní v roku. Obchod navyše pravidelne prináša rôzne zľavy, vďaka čomu sú nákupy v eshope absolútne bezkonkurenčné. Skúste nabudúce využiť obľúbený Mall zľavový kupón a uvidíte, že vaša radosť bude o to väčšia.

Medzi slovenskými spotrebiteľmi je veľmi obľúbený aj internetový obchod Datart. Eshop zameraný predovšetkým na spotrebnú elektroniku láka zákazníkov nielen na skvelé ceny, ale aj širokú paletu domácich spotrebičov ako sú chladničky, práčky, sušičky a kuchynské spotrebiče.

Nájdete tu však aj telefóny, fotoaparáty, notebooky, herné konzoly, hračky, elektro na osobnú starostlivosť, ale aj náradie do dielne, záhradnú techniku a ďalšie. Obchod dbá na spokojnosť svojich zákazníkov, preto im pravidelne prináša rôzne zľavové akcie, čím sa stáva slovenskou topkou. V prípade, že pri nákupe siahnete po zľave a využijete Datart zľavový kód, váš rodinný rozpočet priam zaplesá.

Pomôže kupónový web

Ako sme už prezradili vyššie, v prípade, že chcete nakupovať výhodne, rozhodne nemusíte čakať len na tradičné sezónne výpredaje. Mnoho obľúbených internetových obchodov vypúšťa pravidelne do obehu svoje špeciálne akcie. Tie môžu mať rôzne podoby ako napríklad Doprava zadarmo, Black Friday zľavy a výpredaje, zľavové kupóny a zľavové kódy. Získať prehľad o všetkých aktuálnych ponukách vo všetkých obchodov je však prakticky nemožné. Nebojte sa, predsa len existujú metódy, ako sa o atraktívnych kupónoch dozvedieť v pravej chvíli.

Spôsobov, ako sa dostať ku zaujímavým ponukám je hneď niekoľko. Jednou z možností je odoberanie newsletterov od obchodov, v ktorých ste už niekedy v minulosti nakupovali. Tie vám potom v prípade špeciálnych akcií zašlú zaujímavé ponuky priamo na váš e-mail. Má to však jeden háčik. Žijeme však v dobe, keby sú naše mailové schránky priam zaplavené všetkými reklamami a tak sa môže stať, že stratíte prehľad a väčšina z vás si danú zľavu ani nevšimne.

Ďalším riešením je skúsiť šťastie a pohľadať potrebný zľavový kupón priamo na stránke internetového obchodu. Tento spôsob je zdĺhavý najmä v prípade, že porovnávate tovar vo viacerých internetových obchodoch.

Najlepším spôsobom, ako sa dostať ku zľavám takmer okamžite, je navštíviť kupónový portál Vasekupony.sk, kde nájdete stovky zľavových kupónov na jednom mieste. Nechýbajú tu zľavové kódy do vašich obľúbených obchodov, v ktorých si môžete zakúpiť oblečenie, topánky, kozmetiku, športové potreby či dokonca nábytok.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok