Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentná práčka, ktorá operie plnú dávku bielizne už za 30 minút

Inteligentná práčka, ktorá operie plnú dávku bielizne už za 30 minút
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung predstavila novú inteligentnú práčku WF6300R s predným plnením. Tá sa pripája k domácej Wi-Fi sieti a umožní používateľovi hlasové ovládanie. Práčka v super rýchlostnom režime pritom zvládne oprať plnú dávku bielizne už za 30 minút.

Inteligentná práčka WF6300R s predným plnením zvláda oprať špinavú bielizeň za tak krátky čas najmä vďaka tomu, že dokáže extrahovať viac vody, v porovnaní s predchádzajúcimi práčkami Samsung. Práčka má vyšší prací bubon s menšou hĺbkou, čo by podľa vyjadrenia výrobcu malo pomôcť s ľahším vyberaním opratej bielizne z práčky. Okrem klasického ovládania môže používateľ zapojiť dokonca aj svoj hlas a využiť služby digitálneho asistenta Bixby.

Hlasový asistent od spoločnosti Samsung tak môže poslúžiť nielen pre spustenie prania, ale používateľ sa ho môže napríklad spýtať, aký sa má zvoliť program pre opratie špinavých džínsov. Bixby nielenže poradí, ale program vie aj sám nastaviť, skontroluje stav prania a dá sa využiť aj pre naplánovanie pracieho cyklu vopred. Práčka je kompatibilná s ekosystémom zariadení SmartThings.

Inteligentná práčka Samsung WF6300R.