Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

27 palcový herný monitor Razer Raptor je vhodný pre e-sport

27 palcový herný monitor Razer Raptor je vhodný pre e-sport
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najmä náruživým hráčom známa značka Razer sa pochválila novým 27 palcovým herným monitorom Razer Raptor, ktorý sa vyznačuje rýchlou odozvou, podporou HDR, manažmentom kabeláže a integráciou osvetlenia Razer Chroma. Monitor je tak pripravený na používanie aj v e-sporte.

Herný monitor Razer Raptor s uhlopriečkou 27 palcov poskytne široké pozorovacie uhly vďaka vlastnému kalibrovanému IPS panelu. Monitor s rozlíšením WQHD (2560 x 1440 pixlov) má okolo displeja veľmi tenké rámy s hrúbkou len 2,3 milimetra. Hráčov iste poteší nízka odozva 1 ms či obnovovacia frekvencia až 144 Hz, rovnako ako integrácia adaptívnej synchronizačnej technológie AMD Radeon FreeSync, ktorá zabezpečí plynulé herné zábery vo vysokom rozlíšení.

Monitor by tak mal uspokojiť náročnejších herných nadšencov, ako aj profesionálnych hráčov z e-sportu, ktorí si potrpia na kvalitný vizuálny výstup s vysokou rýchlosťou obnovovania obrazu a nízkou latenciou pre súťaženie na najvyššej úrovni. Monito Razer Raptor dokáže pritom zobraziť živé farby s 95 percentným pokrytím farebného spektra DCI-P3 a s podporou obrazovej technológie HDR. Používateľ si môže nastaviť rôzne farebné profily pre optimalizáciu nastavení zobrazenie pre hranie, pozeranie filmov či produktívnu prácu.

Herný monitor Razer Raptor.

Samotný monitor je vyhotovený v matnom čiernom prevedení s hliníkovou základňou. Zadná doska je kombináciou textílie a kovu. Svetelné LED pásy pod stojanom podporujú farebné osvetlenie Razer Chroma s rôznymi možnosťami nastavenia svietenia cez aplikáciu Razer Synapse 3. Vyfrézované kanály v zadnej strane stojana umožnia ľahké skrytie piatich káblov v zelenej farbe, ktorá symbolizuje značku Razer. Monitor má rôzne porty, patria sem 1x HDMI, 1x DisplayPort, 1x USB-C a 2x USB-A 3.1.

Nový 27 palcový herný monitor Razer Raptor bude stáť 699,99 dolárov a dostupný by mal byť v neskoršom období tohto roku.