Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

AirSelfie pripravuje ešte inteligentnejšie kamerové mini drony

AirSelfie pripravuje ešte inteligentnejšie kamerové mini drony
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnost AirSelfie rozširuje svoju flotilu malých dronov o tri nové modely, ktoré svoj debut zažijú na výstave CES 2019. Medzi funkcie patrí ostrejšia kamera a vylešená autonómia dronu. AirSelfie tiež pripravuje prvý dron s duálnou kamerou.

AirSelfie je výrobca miniatúrnych kamerových dronov, ktoré umožnia jednoduché vytváranie snímok a videí prostredníctvom hands-free snímania vo vysokom rozlíšení a to v akomkoľvek prostredí, či už v exteriéri alebo interiéri. Na výstave CES 2019 budú predstavené nové modely dronov s označením AIR 100, AIR ZEN a AIR DUO.

Tie sú vybavené kamerami s technológiou A.I.R. (Aerial Imaging Robotics) pre hands-free snímanie záberov v autonómnom režime A. I. M. (Autonomous Imaging Mission). Technológia umožní nakrúcanie videí a vytváranie HD fotografií akéhokoľvek vybraného subjektu v zaujímavých a dramatických perspektívach, ktoré doteraz neboli možné. Spoločnosť AirSelfie tiež zavádza vylepšenú intuitívnu aplikáciu One-Touch, ktorá umožní snímanie, úpravu, prezeranie a zdieľanie obsahu v rámci jediného integrovaného prostredia v mobilnej aplikácii.

Dron AIR 100 je intuitívnym a najlacnejším strojom z celej série. Jeho odporúčaná maloobchodná cena je 99,95 dolárov a je určený pre príležitostných kameramanov vo veku od 10 rokov. Dron počas 6 minútového letu na jedno nabitie batérie sníma 12 megapixlové statické fotografie alebo video v HD rozlíšení. Dron je ideálny pre zachytenie každodenných momentov používateľa.

AirSelfie pripravuje sériu nových miniatúrnych kamerových dronov.

Druhým predstaveným dronom je model AIR ZEN, ktorý je vybavený autonómnym letovým režimom. Dron má 13 megapixlový fotoaparát so širokým pozorovacím uhlom až 120 stupňov. Video sa sníma v rozlíšení 4K. Telo vyrobené z plastického karbónu je odolné voči vode a umožňuje bezpečné používanie dronu vo vonkajšom prostredí aj v horšom počasí. Predajná cena bola stanovená na 139,95 dolárov.

Sériu uzatvára model dronu AIR DUO, ktorý sa pýši tým, že ide o prvý dron s duálnou kamerou na trhu pre snímanie fotografií a HD videí. Dron vo svojom hliníkovom tele ukrýva 12 megapixlovú kameru s 80 stupňovým pozorovacím uhlom a širokouhlú 12 megapixlovú kameru so 110 stupňovým pozorovacím uhlom. Dron na jedno nabitie vymeniteľnej batérie vydrží lietať približne 7 minút. Maloobchodná cena je 229,95 dolárov.

Modely nových dronov AirSelfie AIR 100, AIR ZEN a AIR DUO budú globálne dostupné v priebehu tohto roku.