Popradčan si vypil a nabúral do policajtov. Bez vodičáku

TA3 TASR
31.10.2017 18:38

Popradskí dopravní policajti obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 38-ročného Popradčana, ktorý nabúral do policajného auta. Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že obvinený muž si sadol za volant osobného auta a viedol ho po Alžbetinej ulici v Poprade v smere ku kruhovej križovatke s cestou 1/66.

Popradčan si vypil a nabúral do policajtov. Bez vodičáku
PZ

„Po tom, čo vyšiel z parkoviska na Alžbetinu ulicu, sa nestihol zaradiť do svojho jazdného pruhu, pričom nedal prednosť v jazde protiidúcemu policajnému autu, ktoré šlo po Alžbetinej ulici v smere od kruhovej križovatky,“ priblížil incident hovorca.

Pri dokumentovaní dopravnej nehody policajti Popradčana podrobili dychovej skúške na alkohol. Jej výsledok bol pozitívny s nameranou hodnotou 1,12 miligramu etanolu na liter vydychovaného vzduchu, čo je viac ako 2,3 promile.

Taktiež policajti zistili, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Dychová skúška na alkohol u vodiča policajného auta bola negatívna. „Pri nehode sa nikto nezranil, na oboch vozidlách vznikla škoda dohromady 350 eur,“ uzavrel Džobanik.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok