Zomrel herec z Ordinácie v ružovej záhrade, mal len 30 rokov

TA3 TASR
28.12.2018 17:43

Po vážnej chorobe zomrel na Druhý sviatok vianočný český herec, spevák a moderátor Aleš Kubát, mal 30 rokov. Diváci ho poznali zo seriálu českej televízie Nova Ordinácia v ružovej záhrade. Verejnosti však bol známy aj z Národného divadla v Brne alebo z pražského Divadla Na Rejdišti.

Zomrel herec z Ordinácie v ružovej záhrade, mal len 30 rokov
Facebook.com/Aleš Kubát

Smrť nádejného herca potvrdila na Facebooku jeho sestra. "S hlbokým bôľom v srdci oznamujeme, že navždy dotĺklo predobré srdce a že nás navždy opustil nás milovaný syn, brat, vnuk a dobrý kamarát Aleš Kubát. Odišiel nečakane v rodinnom kruhu v stredu 26. decembra vo veku 30 rokov," píše sa v smútočnom oznámení na Facebooku. Podľa kamarátov zomrel Aleš na nádor v brušnej dutine, ktorý metastázoval na obličky.

Aleš Kubát si okrem seriálu Ordinácia v ružovej záhrade zahral aj vo filme Strašidlá režiséra Zdeňka Trošku. Činorodý bol tiež na divadelných doskách.

Rodina a priatelia sa s mladým talentovaným mužom rozlúčia na Silvestra o 14.00 h v kostole Najsvätejšej Trojice v obci Pouchobrady. Tento rok zomrel aj Kubátov blízky kamarát a herecký kolega Jakub Zedníček (27), pripomenul portál televízie Nova Tn.cz. Zedníčkovi sa 1. januára krátko po polnoci stala osudnou havária na diaľnici D1, keď herca v šoku po nehode zmietlo auto, dodal portál Blesk.cz.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok