Spacey mal obťažovať mladíka. Nerobte unáhlené závery, vyzval

TA3 TASR
25.12.2018 09:36

Americký filmový a divadelný herec Kevin Spacey čelí v štáte Massachusetts žalobe zo sexuálne motivovaného útoku, keď údajne v roku 2016 obťažoval 18-ročného mladíka.

Spacey mal obťažovať mladíka. Nerobte unáhlené závery, vyzval
SITA/AP

Bývalá televízna moderátorka Heather Unruhová v novembri 2017 na tlačovej konferencii uviedla, že Spacey sa v júli 2016 v reštaurácii na ostrove Nantucket dotýkal na intímnych miestach jej vtedy 18-ročného syna po tom, čo mu kupoval alkoholické nápoje. Robil tak aj napriek tomu, že konzumácia alkoholu je v štáte Massachusetts povolená až po dovŕšení 21. roku života.

Spacey zverejnil na videoportáli YouTube video s názvom "Dovoľte, aby som bol úprimný", v ktorom hlasom svojej postavy Franka Underwooda z televízneho seriálu Dom z kariet zdanlivo hovorí o viacerých obvineniach zo sexuálneho obťažovania, ktoré boli voči nemu vznesené.

"Rozhodne nemienim platiť za to, čo som neurobil," prihovára sa divákom 59-ročný herec stojaci v kuchyni v zástere s vianočným motívom. "Vari by ste neverili tomu najhoršiemu bez dôkazov?" pýta sa a dodáva: "Nerobte unáhlené závery bez faktov." Spaceyho v minulosti obvinilo zo sexuálneho obťažovania približne 20 mužov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok