Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Revolučný herný smartfón ASUS ROG Phone prišiel na Slovensko

Revolučný herný smartfón ASUS ROG Phone prišiel na Slovensko
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 12. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Inovatívny herný smartfón ASUS ROG Phone bol v septembri 2018 korunovaný za najvýkonnejší smartfón na svete podľa testovacej aplikácie Antutu. Teraz prichádza do predaja na Slovensku za cenu 919 eur.

ROG Phone získal v teste Antutu Benchmark V7 priemerné skóre 299706 bodov, čím demonštroval vysoký výkon osemjadrového procesora Qualcomm Snapdragon 845 s taktom 2,96 GHz, grafického čipu Qualcomm Adreno 630, ktorý je optimalizovaný na hranie a inovatívneho chladenia GameCool. Maximálny možný výkon, vysokoefektívne chladenie a unikátny herný dizajn zabezpečujú pohodlný používateľský zážitok aj počas dlhého mobilného hrania.

ROG Phone sa odlišuje od ostatných herných smartfónov aj exkluzívnym a inovatívnym príslušenstvom, ako je dokovacia stanica TwinView Dock, Mobile Desktop Dock či ovládač Gamevice s dokovacou stanicou WiGig Display Dock. Vďaka tomu prináša nové možnosti hrania pre skutočne epický herný zážitok.

Asus ROG Phone

Epický výkon. Bezkonkurenčný obraz. Kompletná kontrola.

 

ROG Phone je revolučný 6-palcový smartfón, ktorý bol navrhnutý špeciálne pre špičkové mobilné hranie. Poháňa ho procesor Qualcomm Snapdragon 845 s taktom 2,96 GHz a grafický čip Qualcomm Adreno 630. Smartfón využíva unikátne chladenie GameCool s odparovacou komorou a ponúka aj odnímateľný chladič AeroActive Cooler pre extra chladenie. Jeho AMOLED displej ponúka bezkonkurenčný obraz s 90 Hz obnovovacou frekvenciou, 1 ms odozvou a nádhernými HDR vizuálmi.

ROG Phone má pohodlný dizajn s unikátnymi bočnými portami a vylepšenými hernými ovládacími prvkami, vrátane dvoch programovateľných ultrazvukových tlačidiel AirTriggers. Takisto ponúka vylepšenú haptickú spätnú väzbu a portfólio príslušenstva pre ešte lepší zážitok z hrania: voliteľný TwinView Dock pre hranie na dvoch obrazovkách, dokovaciu stanicu Mobile Desktop Dock pre zážitok na úrovni desktopového hrania a ovládač Gamevice s dokovacou stanicou WiGig Display Dock pre hranie na veľkej obrazovke.

ROG Phone obsahuje aj ďalšie inovácie, ako je farebné podsvietenie ASUS Aura alebo podpora technológie Aura Sync či rýchlejšie a bezpečnejšie nabíjanie ASUS HyperCharge.

Cena a dostupnosť

 

ROG Phone je na našom trhu k dispozícii za cenu 919 eur.

Asus ROG Phone

Asus ROG Phone

(Zdroj: Tlačová správa Asus)