Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Množstvo kanálov v Magiu na Vianoce zadarmo

Množstvo kanálov v Magiu na Vianoce zadarmo
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 12. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Telekom pripravil pre zákazníkov Magia ďalší vianočný darček. Od 19. decembra do 14. januára si budú môcť vychutnať desiatky kanálov, ktoré nemajú štandardne predplatené, a to úplne zadarmo.

Okrem iného tak budú môcť sledovať napríklad mimoriadne kvalitné dokumenty na nedávno zaradenom dokumentárnom kanáli BBC Earth, exkluzívne športy na kanáloch DIGI Sport, rozprávky na Ťuki TV a množstvo obsahu ďalších televíznych staníc.

Zákazníci s IPTV získajú prístup k až 43 kanálom, zákazníci satelitnej služby budú môcť sledovať až 30 kanálov zadarmo.

„Vianoce a obdobie medzi sviatkami sú tradične obdobím s najvyššou koncentráciou sledovania televízie, ktorá podčiarkuje rodinný charakter týchto sviatkov. Sme veľmi radi, že aj týmto krokom môžeme prispieť k tej pravej vianočnej pohode,“ uviedol manažér televíznych služieb Telekomu Andrej Miklánek.

Viac kanálov v Magio GO

 

Na viac obsahu sa môžu tešiť aj zákazníci mobilnej televízie Magio GO. Zákazníci s nižším variantom budú môcť dočasne sledovať všetkých 50 staníc dostupných v Magio GO Premium.

Magio Kino ako darček

 

V prípade, ak si zákazník nevyberie z ponuky televíznych staníc, až do 14. januára si môže bezplatne vybrať ktorýkoľvek z vyše 500 filmov dostupných vo videotéke Magio Kino. V nej nájde napríklad tituly ako Vlk z Wall Street, Bathory, Frajeri vo Vegas, Transcendencia, Muži v naději, Únos a mnoho ďalších.

Vianočný darček aj pre zákazníkov DIGI

 

Vianočný darček platí aj pre zákazníkov DIGI Slovakia, ktorí tiež budú môcť sledovať ešte viac televíznych programov.

(Zdroj: Tlačová správa Slovak Telekom)