Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kino v Pekingu získalo najväčšiu 3D LED obrazovku na svete

Kino v Pekingu získalo najväčšiu 3D LED obrazovku na svete
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 12. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung nainštalovala svoju doteraz najväčšiu 3D LED kino obrazovku Onyx v kine Capital Cinema v Pekingu. Obrazovka Onyx Cimena LED meria 14 metrov a je už k dispozícii pre kiná po celom svete.

Začiatkom februára odhalila juhokórejská spoločnosť Samsung 3D verziu svojej kino obrazovky Cinema LED. O niekoľko mesiacov neskôr získala táto obrazovka označenie Onyx. Teraz bola táto obrazovka nainštalovaná do kina Capital Cinema v Pekingu, v okrese Xicheng. Môže sa však pochváliť tým, že je až 1,4 krát širšia ako predchádzajúce obrazovky a so svojimi 14-timi metrami je tak najväčšou takouto obrazovkou na svete.

Spoločnosť Samsung tvrdí, že väčšia kino obrazovka bola vyvinutá v reakcii na spätnú väzbu od zákazníkov a výzvy od firiem, ktoré požadujú čoraz väčšie oko pútajúce displeje, ktoré pomáhajú zvyšovať predaj vstupeniek. Obrazovka Onyx Cinema LED v 81 rokov starom kine Capital Cinema prináša rozlíšenie 4K s obrazovou technológiou HDR a vysokým jasom okolo 302 nitov. Podporuje 3D a má certifikát DCI - Digital Cinema Initiative.

Kino obrazovka Samsung Onyx Cimena LED v Capital Cinema v Pekingu.

„Neustále hľadáme nové spôsoby, ako zlepšiť zážitky zákazníkov," povedal Deng Yonghong, generálny riaditeľ spoločnosti Capital Cinema. „Preto sme absolútne nadšení, že do našich kín zapracujeme prvú 14-metrovú LED obrazovku Onyx Cinema na svete, pretože vytvára tie najlepšie zážitky z filmu v kine, ktoré sú pohlcujúce a naši zákazníci nič také doteraz nezažili.“

Displeje LED Onyx od spoločnosti Samsung boli inštalované na celom svete, prostredníctvom partnerstiev s Pacific Theater v Los Angeles v USA a Arena Cinemas Sihlcity vo švajčiarskom Zürichu.

Kino obrazovka Samsung Onyx Cimena LED v Capital Cinema v Pekingu.