Poznáme najsledovanejšie videá roka. Prvýkrát kraľujú slovenské

TA3 SITA
6.12.2018 13:03

Zástupcovia spoločnosti Google zverejnili rebríčky najsledovanejších videí roka na YouTube. Prvé dve priečky rebríčka Slovenský YouTube Rewind 2018 - najpopulárnejšie nehudobné videá obsadili príspevky z dielne projektu Baštrng Michala Kubovčíka.

Poznáme najsledovanejšie videá roka. Prvýkrát kraľujú slovenské
SITA/AP (ilu foto)

Na prvom mieste je video SEPAR & SEPRP - KPR a po ňom nasleduje BAŠTRNG & SEPAR - Neprebudený - Michal Kubovčík. Na treťom mieste skončilo video Typy ľudí na WC | Zrebný & Frlajs. Rebríček najpopulárnejších hudobných videí roka tvorili doteraz väčšinou piesne od zahraničných interpretov. Tento rok sa to však zmenilo. Na prvom mieste je rapper Kali s oficiálnym videoklipom k piesni Nejsom ten pravý, druhé miesto patrí Rytmusovi a jeho videu k piesni Rockstar a na tretej priečke je Sima s klipom ku skladbe Spolu.

Globálny rebríček nehudobných videí dobyla Kylie Jenner s videom To Our Daughter. Druhé miesto obsadilo video Real Life Trick Shots 2 | Dude Perfect a tretie zas americký YouTuber a rodák z Košíc David Dobrik s príspevkom we broke up. Spomedzi hudobných videí nemá premožiteľa klip k remixu skladby Te Bote, ktorý nahrali Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny a Ozuna. Na druhej priečke sú Nicky Jam a J. Balvin s klipom k piesni X. Do najlepšej trojky sa dostali aj Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B.

Slovenský YouTube Rewind 2018 – nehudobné videá:
1. SEPAR & SEPRP - KPR – Baštrng Michal Kubovčík
2. BAŠTRNG & SEPAR - Neprebudený - Michal Kubovčík – Baštrng Michal Kubovčík
3. Typy ľudí na WC | Zrebný & Frlajs – Zrebny & Frlajs

Slovenský YouTube Rewind 2018 – hudobné videá:
1. KALI - Nejsom ten pravý PROD.PETER PANN (OFFICIAL VIDEO) – KALI RECORDS
2. Rytmus - Rockstar (Black Prince MXTP) #2 – DONFANTASTICKYPESS
3. SIMA - SPOLU (prod. Gajlo & SkinnyTom) |OFFICIAL VIDEO| – SIMA Official

Rebríčky najpopulárnejších YouTube videí v roku 2018 sú zostavované na základe zhliadnutí, zdieľaní, komentárov, lajkov a ďalších faktorov. "YouTube Rewind prináša každoročne TOP 10 hudobných aj nehudobných videí, ktoré si získali najväčšiu priazeň medzi Slovákmi. Po prvýkrát kraľujú obom rebríčkom slovenské videá. YouTube kanál Baštrng je jedinečným projektom, ktorý sa snaží popularizovať najmä školské učivo. No víťazným videom sa stalo niečo ešte podstatnejšie a to záchrana ľudského života v podobe inštrukcií pre kardiopulmonálnu resuscitáciu, ktorú naspieval rapper Separ. V hudobnom rebríčku zas historicky prvýkrát tvorí top trojku slovenská tvorba," uviedla Alžbeta Houzarová, PR manažérka Googlu pre Českú republiku a Slovensko.

Globálny YouTube Rewind 2018 – nehudobné videá:
1. To Our Daughter – Kylie Jenner
2. Real Life Trick Shots 2 | Dude Perfect – Dude Perfect
3. we broke up – David Dobrik

Globálny YouTube Rewind 2018 – hudobné videá:
1. Te Bote Remix - Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna | Video Oficial – Flow La Movie
2. Nicky Jam x J. Balvin - X (EQUIS) | Video Oficial | Prod. Afro Bros & Jeon – NickyJamTV
3. Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B – Maroon 5

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok