Nesrovnal priznal porážku a pogratuloval svojmu nástupcovi

TA3
11.11.2018 02:16

Súčasný primátor Ivo Nesrovnal napriek oficiálne nízkemu počtu spočítaných zápisníc priznal porážku.

"Bratislavčania rozhodli," uviedol s tým, že podpora bola síce veľká, na víťazstvo to však nestačilo. Uviedol, že mesto odovzdáva v oveľa lepšom stave ako keď začínal na poste primátora. Dopredu pogratuloval Matúšovi Vallovi k víťazstvu. Je možné, že o ziskoch protikandidátov má lepšie informácie ako sú oficiálne k dispozícii, keďže v Bratislave zatiaľ nie je spočítaná väčšina hlasov.

"Chcem sa všetkým Bratislavčanom poďakovať, všetkým tým, ktorí prišli k voľbám a prejavili záujem o svoje mesto. Osobitne sa chcem poďakovať tým, ktorí ma podporili. Boli ich veľmi veľa, ale tentoraz to na víťazstvo očividne nestačilo," vyhlásil Nesrovnal. Svojmu protikandidátovi Vallovi zatelefonoval a zagratuloval mu k víťazstvu v komunálnych voľbách.

"Dúfam, že bude dobrým primátorom. Hlavné mesto mu odovzdám v omnoho lepšom stave, než som ho prebral ja. Budem mu pomáhať ako budem vedieť, aby svoju funkciu vykonával dobre, pokiaľ o to bude stáť," skonštatoval. Nesrovnal sa poďakoval svojej rodine i spolupracovníkom za podporu a spoluprácu. "Som hrdý na to, že som štyri roky mohol slúžiť Bratislavčanom. Som hrdý na to, čo sme všetko s týmto tímom dokázali. Bratislavu odovzdávame v neporovnateľne lepšom stave, ako sme ju dostali," deklaroval dosluhujúci primátor.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok