Masaker na country párty. Ľudia chceli zabijakovi ujsť cez okná

TA3 TASR SITA ČTK
8.11.2018 12:24

Po streľbe na juhu Kalifornie podľa aktualizovaných informácií zahynulo najmenej 12 ľudí. Podľa očitých svedkov muž do plného baru hodil dymovnice a pálil tam z ručnej zbrane. Medzi obeťami je aj zástupca miestneho šerifa, ktorý na mieste zasahoval. Zahynul údajne aj sám útočník, našli ho medzi telami v bare.

Miestna polícia pre denník Los Angeles Times uviedla, že v podniku Borderline Bar & Grill v kalifornskom meste Thousand Oaks, ktoré sa nachádza približne 65 kilometrov západne od Los Angeles, padlo najmenej 30 výstrelov.

Na miesto následne dorazili policajné a záchranné zložky. Úrady verejnosť vyzvali, aby sa danej oblasti vyhla. Incident sa stal v stredu približne o 23:20 miestneho času v Borderline Bar and Grill. Svedkovia hovoria o najmenej jednom podozrivom. Dodali, že na mieste vypukla panika a niektorí začali stoličkami rozbíjať okná, aby sa dostali von. Podľa webstránky baru sa tam konala country párty. Niektoré správy uvádzajú, že podozrivý mal na sebe tmavé oblečenie.

Polícia neskôr spresnila, že v bare sa v čase streľby nachádzali stovky mladých ľudí, keďže sa tam konala študentská akcia. Podľa spravodajského servera Sky News svedkovia strelca opísali ako dvadsiatnika z Blízkeho východu s bradou a v čiernom oblečení.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok