PR správa

Zaujalo nás: Košice budú 13. novembra centrom digitálneho marketingu

PR
5.11.2018 13:28

Čo je základom úspešného online marketingu? Otázka, na ktorú budeme spoločne hľadať odpoveď na TREND Online Academy, 13. novembra 2018 v Košiciach. O svoje know-how sa podelia skúsení a uznávaní online marketéri a Google tréneri.

Zaujalo nás: Košice budú 13. novembra centrom digitálneho marketingu
PR

Martin Volek, z digitálnej agentúry Volis International & Google Partners Trainer sa zameria na online marketingovú stratégiu s prepojením na ne/platenú reklamu a spolu s Michalom Majerníkom vám dajú tipy ako vybabrať s konkurenciou vďaka prepracovanému lokálnemu SEO. „50 % vyhľadávaní na mobile má lokálny zámer”, dodáva Martin Volek.

V rámci stratégie je dôležitá práca s obsahom a uvedomenie si jeho pozície. „Najlepší marketing nevyzerá ako marketing“, preto o jeho forme a spôsobe uchopenia budete môcť hovoriť s Filipom Kunom, Managing Director Slovakia & Czech Republic, Strossle International AB.
S Rastislavom Talárovičom, Head of Marketing Department SOS electronic & Google Partners Trainer, sa zameriame na prácu s dátami a to, ako si nim pracovať v B2B segmente. 
Veronika Froncová, Google Partners Program Manager z Google Slovakia vám v rámci workshopu poskytne cenné rady ako budovať značku online efektívne.

toa-ke_7f000001-36f0-ec57.jpg

Kompletný program konferencie a jednotlivých speakrov nájdete na stránke www.trendonline.academy. Registrujte sa ešte dnes a zvýšte svoj náskok oproti konkurencii.

TREND Online Academy sa uskutoční v Cinemax Atrium Optima v Košiciach už 13. novembra 2018. Organizátorom je vydavateľstvo News and Media Holding a odborným garantom je digitálna marketingová agentúra VOLIS International.

Ref.:https://www.youtube.com/watch?v=RH93PK_ASKo

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok