Na túto cestu nezabudnem, povedal Pellegrini. Mal nehodu

TA3 TASR
23.10.2018 12:52

Premiér Peter Pellegrini potvrdil, že mal cestou na výjazdové rokovanie vlády dopravnú nehodu. Na svoj program v Kežmarku prišiel však načas. Na aute sa aktivovali airbagy a rozbili sa na ňom okná. Premiér sa cíti v poriadku, radšej ho však pozrel lekár. Môže mať "podvrtnutú" chrbticu a niekoľko dní bude nosiť golier.

„Vyšetrenie nepreukázalo nič vážne, môže ísť len o ľahké podvrtnutie chrbtice. Vyfasoval som golier, ktorý si mám založiť, keď cestujem v aute a prípadne ďalších niekoľko dní, kým sa mi to ustáli. Iné zranenia CT neodhalilo," povedal Pellegrini.

Ako uviedol, na dnešnú cestu "nezabudne". Vysvetlil, že pri presune do Kežmarku im priamo na vozidlo skočil jeleň. "Zaregistroval som veľkú ranu, ktorá smerovala na predný čelný stĺpik vozidla. Vyrazili airbagy, praskli okná. Vodič zareagoval veľmi dobre, vozidlo zbrzdil. Nezišli sme z cesty. S nikým sme sa nezrazili. Následne som prestúpil do druhého sprievodného vodidla," priblížil.

kazimir-pellegrini-rasi-kezmarok-1140-px-tasr-frantisek-ivan_7f000001-e4af-c663.jpg

Po príchode do Kežmarku premiér pokračoval v rokovaniach. Podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Aleny Krčovej záchranári na mieste ošetrili ľahko zraneného muža, údajne išlo o vodiča. "Jeho zdravotný stav si nevyžadoval prevoz do nemocničného zariadenia," povedala.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok