PR správa

Slováci bojujú v číselnej lotérii Eurojackpot o 90 miliónov eur

PR
22.10.2018 15:04

Už tento piatok 26. októbra 2018 majú aj slovenskí hráči šancu vyhrať rekordný Jackpot v číselnej lotérii Eurojackpot, ktorý sa vyšplhal až na svoje maximum - 90 miliónov eur! Hráč, ktorému sa podarí správne si tipnúť 7 šťastných čísel, a to 5 z 50 hlavných čísel a 2 z 10 dodatkových čísel, môže už tento piatok vyhrať túto obrovskú sumu.

Slováci bojujú v číselnej lotérii Eurojackpot o 90 miliónov eur
TASR/Michal Svítok

Ak chcú hráči zabojovať o 90 miliónov eur, musia do tohto piatka uzatvoriť stávky v číselnej lotérii EUROJACKPOT buď na ktoromkoľvek predajnom mieste spoločnosti TIPOS, alebo prostredníctvom webovej stránky www.etipos.sk, mobilnej aplikácie či formou SMS.

Slovenskí hráči hrajú už tri roky EUROJACKPOT. Prvé  žrebovanie výherných čísel v EUROJACKPOTE už aj so slovenskou účasťou sa konalo 9. októbra 2015. Počas troch rokov sa Slovákom v tejto číselnej lotérii mimoriadne darilo, pretože v EUROJACKPOTE vyhrali spolu viac ako 25 miliónov eur a v EUROJACKPOT JOKER ďalších takmer 7 miliónov. Dohromady Slovákom priniesli výhry v tejto číselnej lotérii obrovskú sumu 32  miliónov eur. Najvyššia doteraz vyplatená výhra pre slovenského hráča v číselnej lotérii EUROJACKPOT bola vo výške 1 406 004 eur, ktorú šťastný výherca zo Slovenska získal v novembri roku 2015. Druhou najvyššou výhrou bola suma 853 136 eur, ktorú slovenský hráč vyhral v EUROJACKPOTE v júni tohto roka a v septembri tohto roka slovenský hráč vyhral 580 434 eur, čo je tretia najvyššia výhra pre Slovensko v číselnej lotérii EUROJACKPOT.

Najnižšia jackpotová výhra v tejto číselnej lotérii je 10 miliónov eur a najvyšší Jackpot má hodnotu súčasných 90 miliónov eur. Hráči mali možnosť naposledy zabojovať o rekordný Jackpot v hodnote 90 miliónov eur 6. júla tohto roka. Po necelých štyroch mesiacoch Jackpot v číselnej lotérii EUROJACKPOT opäť narástol na rekordných 90 miliónov eur a o osude tejto obrovskej výhry sa rozhodne už tento piatok.

Práve v piatok 26. októbra tohto roka žrebujú vo Fínsku sedem výherných čísel v EUROJACKPOTE. Ten hráč, ktorý ich všetky uhádne, vyhráva Jackpot 90 miliónov eur. Šanca, že 90 miliónová výhra poputuje práve na Slovensko, stále trvá.

Ako sa už tento piatok zapojiť do EUROJACKPOTU a vyhrať 90 miliónov eur?

- Tipujte 5 z 50 hlavných a 2 z 10 dodatkových čísel, dohromady tipujete  7 čísel 
- Uzatvorte do tohto piatka stávku v číselnej lotérii EUROJACKPOT 
- Stávky môžu hráči uzatvoriť buď na ktoromkoľvek predajnom mieste spoločnosti TIPOS po celom Slovensku, alebo prostredníctvom webovej stránky www.etipos.sk, mobilnej aplikácie či formou SMS
- Žrebovanie výherných čísel v číselnej lotérii EUROJACKPOT sa uskutoční už tento piatok 26. októbra 2018 krátko po 20. hodine 
- Bojujte o rekordných  90 miliónov eur aj vy!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok