Fotogaléria: Opitý kamionista v protismere desil vodičov na D1

TA3
11.10.2018 10:02

Policajti zasahovali na bratislavskej D1 po oznámení od vodičov, ktorí nahlásili, že v protismere sa na nich na diaľnici rútil kamión. Vysvitlo, že vodič si pred nebezpečnou jazdou vypil. Pozrite sa, ako jeho jazda vyzerala.

Fotogaléria: Opitý kamionista v protismere desil vodičov na D1
KR PZ v Bratislave

"Hliadka spozorovala uvedený kamión zn. Mercedes Benz na úrovni zjazdu na Domkársku ulicu a následne sa presunula cez kruhový objazd do smeru jazdy tohto kamióna. Vodič kamióna však výzvy policajtov k zastaveniu nerešpektoval a svojou nebezpečnou jazdou naďalej ohrozoval život a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky," uviedli policajti.

Policajné vozidlá kamión predbehli a zablokovali, aby mu zabránili pokračovať v jazde. "Následne bol vodič podrobený vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Počas nej mu bola nameraná hodnota 0,91mg/l (1,90 promile) alkoholu, opakovaná dychová skúška prítomnosť alkoholu v dychu potvrdila. Za uvedené protiprávne konanie policajti vodičovi na mieste zadržali vodičský preukaz a po obmedzení na osobnej slobode ho eskortovali na príslušné policajné oddelenie," dodala policajná hovorkyňa Veronika Slamková. Vodič skončil na oddelení PZ, hrozí mu až päť rokov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok