Tragická nehoda na východe, zrážku s autobusom neprežil mladík

TA3 TASR
22.9.2018 20:34

Zrážka autobusu a osobného motorového vozidla, ktorá sa stala medzi obcami Turňa nad Bodvou a Drienovec v okrese Košice-okolie, si vyžiadala jednu obeť.

Tragická nehoda na východe, zrážku s autobusom neprežil mladík
Facebook.com/Hasiči Košice

Do nemocnice previezli dve osoby

Košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová potvrdila, že vodič osobného auta zraneniam podľahol. Ku kolízii malo podľa jej slov dôjsť okolo 17.00 h. Polícia dopravnú nehodu dokumentovala na mieste, bližšie informácie poskytne hneď, ako to bude možné.

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach informoval, že na mieste boli okrem ich príslušníkov aj záchranári a vrtuľník. Ako uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová, leteckí a pozemní záchranári transportovali do nemocnice spolu dve osoby.

Na miesto vyslali vrtuľník

Hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková informovala, že vrtuľník pristál na ceste vedľa dopravnej nehody. Podľa jej slov mal nebohý vodič osobného auta 19 rokov.

"Leteckí záchranári si do svojej starostlivosti prevzali 22-ročného spolujazdca, ktorý utrpel zlomeninu stehennej kosti. Na mieste mu poskytli neodkladné zdravotné ošetrenie a po preložení na palubu vrtuľníka ho v stabilizovanom stave letecky transportovali na Kliniku úrazovej chirurgie Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach," doplnila.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok