PR správa

HDL: Ako maximalizovať potenciál online marketingu?

21.9.2018 13:55

Google tréneri, marketingoví manažéri, a priamo zástupca Google sa počas jesennej edície TREND Online Academy 2018 podelia o svoje teoretické, no predovšetkým praktické skúsenosti s online marketingom.

HDL:  Ako maximalizovať potenciál online marketingu?
SITA/AP

Jesenné vydanie TREND Online Academy sa bude konať 2 x v Bratislave a 1x v Košiciach.Počas troch dní sa s odborníkmi zameriame na témy, ktoré môžu pomôcť napredovať aj vašej spoločnosti:

- Custome experience a práca s dátami
- Digitálna stratégia budúcnosti
- Successful online marketing

Martin Volek, CEO Volis International a Google Partners Trainer: “Aby ste boli úspešný v online marketingu potrebujete poznať online spotrebiteľské správanie Slovákov. Slováci napríklad na Black Friday a pred Vianocami vyhľadávajú na internete viac a taktiež míňaju viac peňazí. Na októbrovej akadémii sa dozviete tipy a triky ako v tomto období predáte na internete viac. Juraj Frank vám prezradí ako si vaša firma dokáže pripraviť digitálnu stratégiu v období umelej inteligencie. Čaká vás aj kopec prípadových štúdii z oblasti B2B a B2C.”

Okrem toho sa pozrieme na využívanie Google grantu múzeom moderného umenia – Danubianou, súčasný digitálny marketing Tatra Banky, ako aj na to, že obsah, je neustále prvoradý!

Viac informácií sa dozviete na http://trendonline.academy

Organizátorom TREND Online Academy je vydavateľstvo News and Media Holding. Odbornú garanciu už dlhé roky zastrešuje digitálna marketingová agentúra VOLIS International. V prípade registrácie na semináre v Bratislave počas oboch dní poskytuje organizátor zľavu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok