Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prvý batoh na svete, ktorý vám premasíruje stuhnutý chrbát

Prvý batoh na svete, ktorý vám premasíruje stuhnutý chrbát
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Chodiť niekoľko hodín s plným batohom po nejakej výstave alebo inej akcii môže byť dosť únavné a nepohodlné. Stuhnutý chrbát kričí po úľave a masáž by v takom prípade vôbec nebola zlý nápad. A čo takto sa nechať masírovať už počas nosenia batohu? Aj tu už je dnes možné vďaka masážnemu batohu Eume.

Vývojári na zadný panel batohu Eume rozmiestnili štyri masážne zóny, dve na vrchnej a dve na spodnej strane. Používateľ si správnu polohu môže upraviť prostredníctvom popruhov. K dispozícii potom má tri režimy masírovania, ktoré sa aktivujú s pomocou ovládacieho tlačidla na ramenom popruhu. Jeden režim spustí len vrchnú časť, druhý len spodnú časť a tretí logicky aktivuje obe masážne zóny súčasne.

Masážny batoh bude k dispozícii v troch dizajnových prevedeniach. Model Classic Pack je vyrobený zo zmesi nylonu ATY a polyesteru, vďaka čomu si poradí i s nepriaznivým počasím. Vnútorný objem batohu je 26 litrov. Okrem zadného masážneho systému má batoh bezpečnostné vrecko a integrovaný nabíjací port USB, do ktorého si však používateľ bude musieť zapojiť vlastnú powerbanku.

Zadný panel batohu Eume má štyri masážne zóny, ktoré uľavia unavenému chrbtu nositeľa.

Model Daily Pack s objemom 27 litrov pridáva o niečo viac úložnej kapacity. Vnútorný priestor je organizovaný pre uloženie 17 palcového notebooku a 10 palcového tabletu. Má držiak ramenných popruhov a je disponuje materiálom s reflexnými prvkami. Používateľ svoje cennosti môže ochrániť aj s plášťom proti dažďu. Najväčší 42 litrový model Travel Pack získal navyše bočnú rukoväť, vyberateľné vrecká na digitálne zariadenia a oblečenie, vrecko na toaletné potreby a oddelené miesto pre uloženie topánok.

Používateľ si môže prepínať tri masírovacie režimy s pomocou tlačidla na ramennom popruhu.

Vývojári pre svoj projekt hľadajú financie prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter. Hoci do skončenia kampane zostáva ešte necelý mesiac, už teraz sa im podarilo vyzbierať cieľovú sumu. Batoh Classic sa dá získať za príspevok 99 dolárov, Daily za 159 dolárov a posledný model Travel za 179 dolárov. Pokiaľ všetko pôjde podľa plánov, distribúcia prvých kusov by sa mala začať v decembri tohto roku.

K dispozícii budú tri modely, ktoré sa líšia dizajnom, prídavnými funkciami a samozrejme aj vnútorným objemom.