Autu na Liptove sa do cesty postavil medveď, skončilo to tragicky

TA3 TASR
18.9.2018 09:25

Tragicky sa skončila dopravná nehoda na ceste I/59 za obcou Biely Potok, pri ktorej zahynul 44-ročný spolujazdec vo Forde Galaxy. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

Autu na Liptove sa do cesty postavil medveď, skončilo to tragicky
SITA/Jozef Jarošík (ilustračné foto)

Doplnila, že 39-ročný vodič vozidla Ford C Max jazdil smerom od Banskej Bystrice na Ružomberok, pričom počas jazdy došlo v jeho jazdnom pruhu k stretu vozidla s medveďom. „Po zrážke bol medveď odhodený do protismeru, kadiaľ práve prechádzal vodič vozidla Ford Galaxy. Vodič Fordu Galaxy v snahe vyhnúť sa zrazenému medveďovi na ceste, prešiel do protismeru, kadiaľ práve prechádzal kamión, pričom došlo k čelnej zrážke oboch vozidiel. Pri dopravnej nehode utrpel 44 ročný spolujazdec vo Forde Galaxy zranenia nezlučiteľné so životom, 49-ročná spolujazdkyňa a 50-ročný vodič z vozidla Ford Galaxy utrpeli zranenia s doposiaľ nezistenou dobou liečenia," uviedla Balogová.

Podľa hovorkyne skupiny Falck Kataríny Načiniakovej na mieste zasahovali tri posádky. "Do ružomberskej nemocnice transportovali vodiča osobného auta s ľahkými poraneniami a ženu, sediacu vzadu, s ťažkými zraneniami," dodala Načiniaková. "Prípad prevzala vyšetrovateľka, ktorá začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," uzavrela krajská policajná hovorkyňa.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok