Začínajú sa obmedzenia, ktoré si vyžiadal bratislavský obchvat

TA3 SITA
13.9.2018 16:34

Pre výstavbu nultého obchvatu Bratislavy sa už vo štvrtok večer začnú dopravné obmedzenia. Informoval o tom koncesionár projektu výstavby spoločnosť Zero Bypass Limited spolu so zhotoviteľom D4R7 Construction s.r.o.

Začínajú sa obmedzenia, ktoré si vyžiadal bratislavský obchvat
SITA/Diana Černáková (ilu foto)

V podvečerných hodinách odklonia dopravu na ceste I/63 medzi Dunajskou Lužnou a Šamorínom na novovybudovanú obchádzkovú trasu, paralelnú s existujúcou cestou I/63. Od pondelka 17. septembra do stredy 31. októbra je naplánovaná čiastočná uzávierka cesty druhej triedy II/503 Šamorín – Kvetoslavov z dôvodu výstavby obchádzkovej trasy potrebnej pre výstavbu križovatky Šamorín na rýchlostnej ceste R7.

Od utorka 18. septembra do stredy 31. októbra si výstavba najväčšieho infraštruktúrneho projektu na Slovensku vyžiada úplnú uzávierku cesty III/1375 medzi Šámotom a Kvetoslavovom z dôvodu výstavby obchádzkovej trasy potrebnej pre výstavbu križovatky Šamorín na rýchlostnej ceste R7. Obchádzková trasa pôjde cez Bučuházu – Šamorín – Kvetoslavov. Od stredy 19. septembra do stredy 17. októbra je naplánovaná čiastočná uzávierka cesty III/1020 Bratislava – Petržalka – Jarovce pre výstavbu diaľničného mosta na diaľnici D4.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok