Tínedžera zastrelili v areáli strednej školy, páchateľ unikol

TA3 SITA
12.9.2018 09:05

V areáli strednej školy v americkom meste North Las Vegas v Nevade v dôsledku streľby zomrel muž. Úrady zatiaľ nepotvrdili, či bol 18-ročný mladík študentom Canyon Springs High School. Incident sa stal v utorok o 14:40, keď sa v škole nachádzalo približne 500 študentov venujúcich sa športu a krúžkom.

Tínedžera zastrelili v areáli strednej školy, páchateľ unikol
SITA/AP

Zástupca polície Justin Roberts uviedol, že obeť našli na okraji školského bejzbalového ihriska, bližšie detaily o strelných zraneniach však neobjasnil. Tínedžera previezli do nemocnice, kde ho vyhlásili za mŕtveho.

Vyšetrovatelia vypočuli 40 až 50 študentov, no páchateľa sa im nepodarilo identifikovať. Školu po streľbe okamžite uzatvorili a polícia prehľadala celý areál, študentov zhromaždili v telocvični a nenašli žiadnu ďalšiu obeť. Na políciu volali stovky ľudí, ktorí počuli streľbu. Školu navštevuje viac ako 2700 študentov. V okolí sa nachádzajú rodinné domy.

Pouličná bitka takmer 40 ľudí v blízkosti Mohave High School v North Las Vegas si v novembri 2015 vyžiadala smrť 16-ročného Taylora Brantleyho. Polícia v tom čase vyhlásila, že nevie, či sa mladík zapojil do výtržností.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok