PR správa

Tri slovenské digitálne agentúry medzi finalistami Google Premier Partner Awards

PR
6.9.2018 16:43

Tri slovenské digitálne agentúry - Basta digital, Promiseo a RIESENIA.com - sa prebojovali do užšieho výberu v ocenení Google Premier Partner Awards za inovatívne riešenia v digitálnom marketingu.

Tri slovenské digitálne agentúry medzi finalistami Google Premier Partner Awards
PR

Google Premier Partner Awards oceňujú inováciu v digitálnom marketingu u agentúr v celom svete, s ktorými Google úzko spolupracuje, v oblastiach Vyhľadávanie, Mobil, Video, Display, Shopping a Rast online biznisu. Tieto nominácie ukázali, že aj na Slovensku sa robí marketing schopný konkurencie vo svete.

Agentúry sú vo finále v kategóriách Display Innovation (RIESENIA.com pre PCexpres, kľúčový servis mobilov, notebookov a inej čiernej techniky na Slovensku), Growing Businesses Online (Basta digital pre Alu-Felni.eu, nový eshop s autopríslušenstvom na maďarskom trhu), Mobile Innovation (Promiseo pre klienta Letisko Košice - Airport Košice a.s. za inovatívny a efektívny prístup v extrémne rýchlej a časovo obmedzenej mobilizácii publika) a Search Innovation (Basta digital pre poprednú očnú kliniku iClinic.sk). Google oznámi víťazov jednotlivých kategórií pre región EMEA (Európa, Blízky východ a Afrika) v Dubline v polovici októbra.

Promiseo, ktoré sa dostalo na zoznam finalistov už druhýkrát, ponúka klientom komplexné služby, od vysokokvalitného performance marketingu po kreatívne riešenia s in-house video produkciou.

“V Promiseo sme začínali v roku 2009 z Košíc a bojovali sme s predsudkami, či sa marketing na kvalitnej úrovni dá robiť aj odtiaľto. Vďaka skvelému tímu a inováciám sa nebrániacim klientom sme získali významné ocenenie až na medzinárodnej úrovni, a to dokonca ako jediná agentúra zo Slovenska už druhýkrát,” povedal CEO Promiseo Peter Šoltés.

riesenia-com_7f000001-3c5b-2b8c.jpg

Agentúra RIESENIA.com efektívne spája tímy zabezpečujúce všetko od UX a strategického dizajnu, cez vývoj riešení na mieru až po komunikáciu naprieč jednotlivými kanálmi online ekosystému.

“Veríme, že úspech moderných online riešení je spojením premyslenej stratégie, analytiky, využitia online médií, orientácie na výkon, moderných technológií a najmä človeka. Takto máme zložený tím, takto riešime výzvy. Postup do finále súťaže výkonnostných agentúr, kde sme jednou z piatich agentúr v rámci Česka a Slovenska, nám dokazuje, že rozmýšľame správne,” vyjadril sa Vladimír Vanek, Managing director RIESENIA.com.

pr-basta_7f000001-3c98-f982.jpg

Basta digital (do mája 2018 fungovala pod názvom Pizza SEO) poskytuje pre ambiciózne firmy kompletný výkonnostný marketing v digitálnom svete.

“Našou víziou je dosiahnuť najvyššiu európsku úroveň v efektívnom využití výkonnostných kanálov,” uviedol Managing Director Basta digital Ján Laurenčík. “Dvojnásobná nominácia na ocenenie od Google v súťaži popredných výkonnostných agentúr z celej Európy aj zvyšku sveta nám potvrdzuje, že na to ako tím máme,” doplnil.

Všetky tri agentúry sú zaradené medzi Google Premier Partners. Ide o najvyššiu úroveň certifikácie pre partnerské agentúry Google. Sú členmi ADMA - Asociácie digitálnych marketingových agentúr.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok