Dunajská Streda zostáva v súťaži bez prehry, s Trenčínom remizovala

TA3 TASR
19.8.2018 22:58

Na Kopaniciach sa hral zaujímavý ligový futbal. Prvú šancu mal v 3. minúte nebezpečne strieľajúci Pačinda, ale gól mohli dať Trenčania, no Skovajsova strela v 9. minúte trafila len spojnicu brány DAC.

Po štvrťhodine si nabehol do veľkej šance Paur, ale Jedlička jeho strelu vyrazil. V 27. minúte zmaril Jedlička ďalšiu veľkú šancu Sllegersovi a po polhodine išiel do vedenia DAC. Koštrna vnikol do šestnástky a z druhej vlny našiel na strede dobre nabiehajúceho Huka, ktorý otvoril skóre. Tréner AS Moniz šetril viacerých hráčov, ale do druhého polčasu poslal chorvátskeho kanoniera Manceho. Ten sa mu odvďačil dvoma gólmi v 51. a 56. minúte, najprv nekompromisne po krížnom centri do šestnástky prepálil Jedličku a potom sa šikovne presadil aj z úniku.

DAC vyrovnal v 70. minúte, keď Herc pohotovo z ostrého uhla prestrelil Šemrinca. V 81. minúte opäť viedol Trenčín. Ubbink sa pri priamom kope kuriózne pošmykol, napriek tomu dal gól, keď Jedlička nečakal strelu na jeho stranu. Gólová prestrelka v Myjave však pokračovala a DAC vyrovnal v 87. minúte vďaka útočníkovi Bayovi z Pobrežia Slonoviny, ktorý hlavou po centri Kalmára z jedenástkového bodu prekonal Šemrinca.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok