PR správa

Prichádzajú dni dopravy zdarma. Vieme, kedy to vypukne

PR
6.8.2018 12:31

Nakupujte výhodne bez poštovného. Online porovnávač Herueka sa rozhodol podporiť online nákupy aj počas aktuálnej sezóny a urobiť tak radosť všetkým nákupným maniakom. Dni dopravy zdarma potrvajú 3 dni a my vieme, kedy toto nákupné šialenstvo vypukne.

Prichádzajú dni dopravy zdarma. Vieme, kedy to vypukne
PR

Poštovné zdarma

Zimná verzia tejto obľúbenej akcie je mnohým milovníkom nakupovania cez internet už určite známa, preto niet pochýb, že si svojich nadšencov omotá okolo prsta aj v teraz. Tak, ako v novembri, aj teraz sa do nej zapojili desiatky obľúbených e-shopov a ich počet každým dňom narastá.

Viete, kde sa teraz oplatí nakupovať? Možností, ako to zistiť, je hneď niekoľko. Tou prvou je špeciálna ikonka, ktorou budú konkrétne internetové obchody označené.

vasekupony-dnidopravy-ikonka_7f000001-2267-c7e5.jpg

Kompletný zoznam zapojených e-shopov, ale aj mnohé ďalšie, ktoré ponúkajú poštovné zadarmo počas celého roka, však nájdete napríklad aj na kupónovom webe Vasekupony.sk. Špeciálna sekcia s názvom Poštovné zdarma je už teraz plná obľúbených internetových obchodov akými bezpochyby sú aj Bonprix, Tescoma, Deichmann, Kidmarket, Blancheporte, Vivantis, 4Home, GAP, Otto, Sconta nabytok, Mobelix, Bibloo, Reebok, MyProtein, Bambino, Chef shop, Sizeer, Gant, eObuv, Elka, All Toys, H&M, A3 Sport a mnohé ďalšie.

Vďaka portálu Vašekupóny.sk však môžete výhodne nakupovať každý deň v roku. Mega zľavy, zľavové kupóny či zľavové kódy tu na vás čakajú počas celého roka. K výhodným nákupom vám dopomôžu aj špeciálne sekcie ako obľúbené Letné zľavy, Škola volá, Adventný kalendár a svoje miestu tu má aj čoraz populárnejšia výpredajová akcia Black Friday, v ktorej môžete nájsť mega zľavy až – 80% na oblečenie, topánky, šperky a hodinky, elektro či nábytok alebo športové potreby. Čierny piatok je síce často spájaný najmä so zimou a nákupom vianočných darčekov, na portáli Vaše kupóny však v tejto sekcii nájdete mega zľavy počas každého ročného obdobia.

Akcia Dni dopravy zdarma štartuje už 20.8. napoludnie a potrvajú do 22.8. 23:59, nepremeškajte ju. Doprava zdarma predsa vždy poteší, no nie? Nakupovanie cez internet sa tak stane ešte viac výhodnejšie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok