PR správa

Spoločnosť HB Reavis oznámila odpredaj kancelárskej budovy Cooper & Southwark

PR
4.7.2018 11:05

Spoločnosť HB Reavis, medzinárodný poskytovateľ pracovných priestorov, uzavrela so zahraničným súkromným investorom dohodu o predaji budovy Cooper & Southwark s kancelárskymi priestormi najvyššej kvality o výmere viac ako 7.000 m2 na adrese 61 Southwark Street v Londýne. Predaju predchádzal úspešný aprílový predbežný prenájom budovy divízii Global Workplace Solutions medzinárodného realitného poradcu CBRE.

Spoločnosť HB Reavis oznámila odpredaj kancelárskej budovy Cooper & Southwark
PR

Budova Cooper & Southwark sa nachádza v londýnskej štvrti South Bank, ktorá je jednou z najvyhľadávanejších lokalít na prácu a život v meste. Spoločnosť HB Reavis premenila starú budovu na dokonale navrhnutý, moderný kancelársky projekt.

Súčasťou transformácie bola aj premena vnútorných priestorov a vybudovanie atraktívneho, súvislého kancelárskeho prostredia. To sa podarilo dosiahnuť rozšírením budovy, čím vzniklo približne 1.100 m2 nových pracovných priestorov. Sedemposchodová kancelárska budova sa môže pochváliť veľkými terasami na piatom, šiestom a siedmom poschodí s nádhernými výhľadmi na Londýn, čo je príznačnou črtou projektov spoločnosti HB Reavis.

Po projekte 33 Central, nových kancelárskych priestoroch s výmerou takmer 21.000 m2, odpredaného americkej investičnej banke Wells Fargo v roku 2017, je budova Cooper & Southwark druhým dokončeným projektom spoločnosti HB Reavis v Londýne, ktorý bol predaný alebo prenajatý jednému investorovi ako celok.

foto2-sita-hbreavis_7f000001-8d7b-39b2.jpg

Steven Skinner, riaditeľ pre obchodné transakcie v spoločnosti HB Reavis, povedal: „Predaj budovy Cooper & Southwark dokazuje našu schopnosť vytvárať hodnotu na základe kvality našich projektov a takisto podmienok dohody o predbežnom prenájme, ktoré sa nám podarilo dosiahnuť. Táto významná investícia zo strany globálneho investora podporuje neustály rozvoj štvrte South Bank, ktorá sa mení na jedno z najatraktívnejších miest na život, prácu a investovanie. Štvrť South Bank bude pre nás aj naďalej kľúčovou oblasťou, zatiaľ čo budeme pokračovať v našich plánoch týkajúcich sa rekonštrukcie budovy Elizabeth House v štvrti Waterloo, v rámci ktorých z nej urobíme jeden z najvýznamnejších projektov v meste.“

Okrem budovy Cooper & Southwark práce spoločnosti HB Reavis v Londýne pokračujú rýchlym tempom projektom 20 Farringdon Street, čo je úplne nová kancelárska budova s výmerou približne 7.900 m2. Štvrtým projektom spoločnosti HB Reavis v Londýne je Elizabeth House, strategicky významná budova v tesnej blízkosti stanice Waterloo, ktorú spoločnosť HB Reavis získala v roku 2017 s plánovacím povolením na približne 88.000 m2. Spoločnosť HB Reavis medzičasom nadviazala spoluprácu s architektmi AHMM ako svojím dizajnovým partnerom, s ktorým chce spolupracovať na vytvorení nového ikonického projektu, ktorý bude ponúkať dizajnové kancelárske priestory a takisto prinesie výrazné zlepšenie verejných priestorov.

foto1-sita-hbreavis_7f000001-8d9c-349e.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok