Mafiánsky boss Mikuláš Černák bude hlavnou postavou filmu

TA3 TASR
20.6.2018 12:38

Začiatkom roka 2019 sa začne nakrúcať drsný thriller o Mikulášovi Černákovi. Exkluzívne práva na filmové spracovanie životného príbehu najznámejšieho mafiánskeho bosa získala česká produkčná spoločnosť NOGUP Agency, ktorá stojí za filmami Czech Made Man, Hranaři či Lída Baarová.

Mafiánsky boss Mikuláš Černák bude hlavnou postavou filmu
TASR

Predpokladaný termín kino premiéry je prvý štvrťrok v roku 2020. "Aktuálne je film vo fáze príprav a koprodukčných rokovaní. Mená hercov a režiséra budú známe neskôr," informoval za producenta pripravovanej snímky Rado Mešša. Ako ďalej uviedol, produkcia do filmu plánuje medzinárodné obsadenie: "Vďaka ktorému sa postupne určite objavia zaujímavé a možno aj nečakané mená, ktoré na filmovom plátne oživia príbehy zo slovenského podsvetia 90. rokov."

Filmová spoveď mafiánskeho bosa, ktorý mal kedysi veľký vplyv a dnes si odpykáva doživotný trest za mnohonásobné vraždy, pri ktorých so svojím gangom kruto likvidoval konkurenciu a údajne pracoval aj na objednávku tajnej služby a vysokých biznisových a politických kruhov, má byť silným mementom a reflexiou na dobu len nedávno minulú.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok