Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Modulárna kempingová kanvica pripraví kávu aj miešaný drink

Modulárna kempingová kanvica pripraví kávu aj miešaný drink
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 6. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prenosný varič Fyre v podobe fľaše od spoločnosti Cauldryn si minulý rok našiel cestu do viacerých kempov vďaka tomu, že nielenže ohrieval vodu a varil jedlo, ale tiež prevaril špinavú vodu bez ohňa alebo plynového sporáka. Vývojári sa rozhodli svoj výtvor aktualizovať a tohtoročná verzia tejto fľaškovej „varnej kanvice“ s názvom Fyre V2. Tá sa môže pochváliť množstvom modulárnych doplnkov, vrátane prekvapkávača na kávu, mixéra či dokonca multifunkčným svetlom, ktoré zabíja hmyz, a Bluetooth reproduktor.

Vákuovo zabezpečená ohrevná fľaša Fyre V2 má zabudovaný systém pre nastavenie teploty ohrevu kvapaliny až do bodu varu. LCD displej umožní používateľom si konkrétne navoliť medzi izbovou teplotou od 25,5 ° C až po teplotu varu 100 ° C. Zariadenie, ktoré je vybavené bezdrôtovou technológiou Bluetooth však okrem ohrevu kvapalín prináša ďalšie funkcionality prostredníctvom svojej modulárnej oddeliteľnej viacdielnej konštrukcie.

Varná kempingová fľaša Cauldryn Fyre (na obrázku) sa v júli dočká aktualizácie v podobe druhej generácie s viacerými modulmi, ktoré rozšiíria jej schopnosti.

Medzi doplnky, ktoré Fyre V2 dokáže naplno využiť, patrí prekvapkávač na kávu pre prípravu dvoch šálok tohto obľúbeného nápoja, jednorýchlostný mixér s možnosťou drvenia ľadu, takže používateľ si môže pripraviť vlastný miešaný drink aj počas kempovania, či multifunkčné svietidlo s elektrickým výbojom pre zabíjanie hmyzu alebo reproduktor so štyrmi výškovými drivermi a basovým reproduktorom pre prehrávanie skladieb z prepojeného smartfónu. Modul s mixérom obsahuje pulzný systém, takže podľa výrobcu umožní aj mletie kávových zŕn.

Modulárna kempingová kanvica Cauldryn Fyre V2 sa na trh dostane od polovice júla za cenu 150 dolárov. Prídavné moduly budú predávané samostatne. Modul s mixérom bude stáť 30 dolárov a modul s prekvapkávačom na kávu dostal cenovku 15 dolárov. Ceny modulov s reproduktorom a multifunkčným svietidlom zatiaľ neboli stanovené.

Modulárna konštruckia variča Fyre bola odrazovím mostíkom pre druhú generáciu, ktorá bude obsahovať nové moduly s mixérom, prekvapkávačom na kávu, multifunkčným svietidlom a Bluetooth reproduktorom.